©  Foto:

Løkken Fiskepark

Fiskeri midt i en naturperle

Glæd jer til fantastiske naturoplevelser i Løkken Fiskeparks 5-6 hektar store fiskeri-paradis kun 2,5 l, fra Løkken by.

Nyd den enestående natur med den skønne fornemmelse af Vesterhavets nærhed, hvor de to store søer med fin sandbund knyttes sammen af en bred kanal. Fiskeparken ligger i en dal som er omkranset af en høj vold med smuk skov. Denne beliggenhed giver ideelt fiskevejr med vindstille miljø omkring søerne.  

Regnbueørreder, bækørreder og guldørreder fra 1 til hele 10 herlige kilo kan fanges i de store søer. I højsæsonen udsættes fisk dagligt, mens der i lavsæson udsættes 1-2 gange om ugen. Der er derved altid gode forudsætninger for at få fisk på krogen hos Løkken Fiskepark.

 

Tag bare madpakken med!

Langs søbredden er der opsat borde og bænke samt læhuse i tilfælde af regnvejr. Der er altså rig mulighed for at nyde et godt måltid medbragt mad i smukke naturoplevelser. Skal frokosten bare være nem, eller har I lyst til at slutte måltidet af med lidt sødt? Så er der i højsæsonen (1/6-1/9) mulighed for at købe toast, mini pizzaer, is, chokolade m.m  eller en forfriskende sodavand/øl fra kl. 9-16. Besøger i parken udenfor sæson vil kiosken være åben fra kl. 9-12. Skal hele familien, fodboldholdet, firmaet eller skoleklassen ud og fiske? Så starter vi gerne grillen til Jer.

 

Faciliteter i top

Søen og omgivelserne er udover at være handicapvenlige også fremstående med moderne faciliteter. De sidste par år har Løkken Fiskepark været igennem en stor renovation som gør, at den i dag råder over dame- og herretoilet, grillplads, gode parkeringsforhold, renseplads til fisk og kiosk med forfriskninger.

 

Natfiskeri - en unik oplevelse 

Har du prøvet at fiske om natten?
Her får du en helt anden og unik fiskeoplevelse, når mørket falder på og de lyssky ørreder kigger frem. I højsæsonen 1/6-1/9 er der opsat natlys, så du har muligheden for at prøve kræfter med natfiskeri. Det er en fantastisk oplevelse at stå en lun sommernat og kigge udover søen omringet af mørke og til ingen anden lyd end naturens egne.  

 

Åbningstider:

Parken har åben året rundt.

 

Se priser og yderligere information her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Løkken Fiskepark! 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish