Gå til indhold
©  Foto:

Kite Corner Løkken

Hos KITE CORNER LØKKEN er der mulighed for at købe drager til både børn og voksne, så du kan udforske den unikke strand, som vi har her i Løkken. 

I butikken finder du b.la. et stort udvalg af drager, herunder bl.a. kitelandboarding.

Workshop til Pinse 

Har du altid ønsket at vide, hvordan man håndterer en 4-liner, så du kan køre en Buggy eller ATB? Anyways: det er det grundlæggende i kitesurfing.

Efter "Teori" i butikken med Jesper Petersen vil der være mulighed for at køre Buggy på stranden (på eget ansvar) dagen efter. Jesper Petersen har vundet mange priser i Buggy kørsel og vil med glæde formidle, hvor sjovt det er at køre Buggy på Danmarks strande! Kom ind i butikken eller ring, hvis du har spørgsmål til det. Du kan se mere her.

Har du lyst til at flyve med drage?

Hos KITE CORNER LØKKEN finder du et bredt soriment af børnedrager. Lad børnene gå på opdagelse i butikken, og lad dem vælge frit fra hylderne, hvilken drage, som de har lyst til at flyve med på Løkken Strand.

I Løkken byder vejret ofte på lidt forskelligt, som både indeholder sol og blæst, og der er derfor en masse muligheder for at udnytte den unikke badestrand, som vi har her i byen.

 

Er du til aktiv ferie?

Kite flying og Wingsurfing

Du har muligheden for at udforske stranden ved mange andre aktiviteter, som f.eks. at flyve med drager og wingsurfing.

Hos KITE CORNER LØKKEN kan du købe drager til både børn og voksne. Du finder et godt udvalg af sortiment af kites, der er klar til brug på stranden, samt boards til kite landboarding. Men du har også muligheden for at bestille noget hjem til kitesurfing, wingsurfing eller til at køre med buggy.