©  Foto:

Keramikkursus - åbent værksted

Hos Dorte Visby på Mårupgård ved Galleri Visby har du mulighed for at deltage i i keramikkurser. Du kan få masser af sparring, gode råd og prøve forskellige teknikker af i forhold til, hvad du lige præcis har lyst til. Kurset er både for nybegyndere og øvede.

Åbne værkstedskurser hos Dorte Visby på Mårupgård

De åbne værkstedskurser er til dig, der ønsker at fordybe dig i leret sammen med andre. Du kan være med til at præge indholdet i undervisningen, så det passer til din proces. Det er i høj grad op til den enkelte kursist at arbejde med netop det, man har lyst til. Der holdes forskellige daglige oplæg med udgangspunkt i kursisternes ønsker, suppleret med personlig sparring og masser af tid til at eksperimentere og arbejde, både enkeltvis og i små hold. Vi tilpasser indholdet efter kursisternes individuelle ønsker og erfaringsniveau. 

Vi starter mandag kl. 9 med morgenmad, inden vi går på værkstedet, mens der er afslutning fredag til middag, hvor vi brænder det sidste, evaluerer og rydder op. Du kan deltage både hele ugen eller blot et par dage, hvis der er plads - ring på tlf. 51 22 16 11 for at høre nærmere. Du skal være forberedt på intensive dage mandag, tirsdag og torsdag for at nå i mål med dine ting. Dorte Visby er underviser på kurset.

Pris for deltagelse i kurset:

2 dage: kr. 1.600,- + gebyr

5 dage: kr. 3.500,- + gebyr

Priserne er inkl. morgenmad kl. 9.00 og frokost kl. 12.00 i folkestuen på Mårupgård. 

Materialer afregnes særskilt med 30 kr. pr. kilo ler inkl. glasur og brænding. 

Tilmeldinger og spørgsmål kan henvendes til mail: gallerivisby@gmail.com eller på tlf: 51 22 16 11.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish