©  Foto:

Hotel Kirkedal

Hotel Kirkedal

 

 

 

 

Velkommen til Hotel Kirkedal, et hyggeligt gårdhotel beliggende i det idylliske Lønstrup, hvor charme og afslapning mødes i perfekt harmoni. Hotel Kirkedal er mere end bare et sted at overnatte - det er en oase for både sjov og afslapning for alle aldre.

 

Som et ældre gårdhotel, der er kærligt restaureret gennem årene, byder Hotel Kirkedal velkommen til familier, par og venner, der søger en stund væk fra hverdagens travlhed.

 

Beliggende tæt på den smukke vestkyst og omgivet af naturrige vandreruter, indbyder hotellet til lange gåture og stunder i det fri. Og med blot en kort gåtur fra hotellet kan gæsterne udforske alt hvad Lønstrup by tilbyder.

 

Med 17 charmerende værelser, der spænder fra hyggelige dobbeltværelser til rummelige familieværelser og lejligheder, er der plads til enhver smag og størrelse af gruppe.

 

Men det er ikke kun naturen, der lokker gæster til Hotel Kirkedal. Den nyetablerede 18-hullers minigolfbane, inspireret af Lønstrups seværdigheder og med det ikoniske 6 meter høje "Rubjerg Knude fyr" som et centralt vartegn, giver sjov og underholdning for både børn og voksne.

 

I Café Kirkedal, som har åbent i højsæsonen, i weekender og på helligdage, kan gæsterne forkæle sig selv med is, sodavand, øl, lækre pølser, fristende kager og velduftende kaffe.

 

Hotel Kirkedal er også stolt af sin smukke, rustikke lade, der er renoveret til perfektion og nu fungerer som ramme for selskaber og musikarrangementer. Her kan gæsterne opleve en række spændende begivenheder hen over sæsonen og skabe uforglemmelige minder.

 

Så uanset om du er på jagt efter sjov og aktiviteter eller bare ønsker at slappe af og fordybe dig i naturens skønhed, så er Hotel Kirkedal det perfekte valg. Velkommen til et ophold, der vil efterlade dig med smil på læben og ro i sindet.

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish