©  Foto:

Hawbakken

Med panorama over bølgen blå, det majestætiske Rubjerg Knude Fyr og Lønstrups tage ligger Hawbakken og byder sig til. Og det har den gjort siden 1892 med en af de bedste udsigter i landsdelen.

Hawbakken Ferielejligheder

I Hawbakkens lejligheder vågner man op i luksuriøse rammer med 180 graders panaorama udsigt over Vesterhavet, Lønstrups tage og Rubjerg Knude lige uden for hoveddøren.

Den gamle bondegård blev opført i 1892 og fylder dermed 130 år i år. Det fejrer vi med nye ejere og en omfattende istandsættelse, der har stået på siden sidste sommer.

Hawbakken er familieejet og nænsomt pudset op med kærlighed. Derfor er mange originale detaljer bevaret så man virkelig mærker man overnatter på en gammel bondegård.

Men indretningen er lys og let. Moderne med et strøg af sommerferie ved vestkysten.

Der er kun fire lejligheder på det store område, så man får fornemmelsen af at bo i sommerhus - men med ferielejlighedens mange fordele. Størrelserne varierer fra 4 til 10 personer - og til den største lejlighed er der opvarmet udendørs pool og stor privat gårdhave.

Overnattende gæster har gratis adgang til Hawbakken Sport & Spas, hvor der både indendørs og udendørs er mulighed for mange timers underholdning for både børn og voksne.

 

Hawbakkens betagende udsigt

Ingen andre steder, end på Hawbakken kan man suge hele Lønstrups sjæl til sig i et enkelt panorama.

Øjnene kan glide hen over byens tage, kirketårnene, møllen, Rubjerg Knude og det ensomme knejsende fyr - alt sammen med 180 graders blåt panorama over Vesterhavet.

Tag selv madpakke med - på Hawbakken kan der købes kolde og varme drikke samt snacks.

Hawbakken er både et overnatningssted og et uformelt aktivitetscenter, så når synssansen er mættet, er det masser af muligheder for at dyrke sport eller kaste sig ud i mange andre sjove aktiviteter.

 

GRATIS SPORT & SPAS

Hele familien kan finde mange timers god og sund underholdning på Hawbakken Sport & Spas.

På den familieejede og nyrenoverede bondegård er der tænkt på alle aldersgrupper og især på at finde på ting, som man kan lave sammen som familie.

Måske er dagen endelig kommet, hvor ungerne skal give mor og far klø i bordtennis og airhockey eller lave et hold og udfordre andre gæster i basketball, volley eller streethockey. Eller måske trækker fodboldbanen mere i familien.

Der er også mere rolige aktiviteter som minigolf og petanque, ligesom der er indrettet en hyggelig legehytte for de mindste.

Der er kolde og varme drikke samt snacks at købe, men man må også medbringe madpakke og nyde den til synet af byens bedste udsigt.

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish