Grøn oplevelse
©  Foto:

Good food to go

"MAN BLIVER GLAD I BÅDE SJÆL OG KROP AF FRISKE GRØNTSAGER I SÆSON"

- Rikke Grønning – indehaver

Økologi

Hos Good Food to go er økologi det første skridt mod bæredygtighed, vi laver mad fra bunden af sæsonens økologiske råvarer og vi har Det Økologiske Spisemærke i guld. Menuen skifter fra dag til dag alt efter årstiden og hvad vores leverandører har med til os. Vores mad er enkel hverdagsmad til hele familien.

Vi skal passe på vores jord og os selv, derfor har vi fokus på 3 ting:

  • Økologiske råvarer

  • Balance mellem grønt og kød

  • Bæredygtig emballage

90 – 100 % af alle vores råvarer er økologiske. Intet kan i vores optik være bæredygtigt, hvis man bruger sprøjtegift i sin produktion, det er hverken sundt for miljøet eller vores egen sundhed.

Vi har skruet op for det grønne for at skabe god balance mellem kød og grønt på tallerkenen. Alt vores kød er naturligvis også økologisk da vi vægter, at dyrene har haft et godt liv under åben himmel.

Emballage er en akilleshæl i enhver take away forretning. Vi forsøger at begrænse mængden af emballage, ved f.eks. at give folk mulighed for at medbringe egen emballage til retterne – har du forslag til andre bæredygtige løsninger hører vi det meget gerne.

Hvem er vi?

Vi er en familie på fire, Rikke, Claus, Emma og Mille. Vi har vores hverdag i Århus, men vi elsker den vilde natur i Thy, surf, strand, cykling og nyder alle weekender og ferier her.  Good Food to go har derfor begrænsede åbningstider. Rikke er kokken med mange års erfaring og stor passion for velsmag, grøntsager og økologi.

Om huset

Vi købte Ørhagevej 119 i 2019 og med til huset hørte et gammelt butikslokale, der efter det blev bygget i 1929 har tjent flere formål, udover cykelsmed, har der været postkontor, fossilmuseum og senest havde Sara Sandahl sit fine galleri her – Det er for øvrigt også Sara der har lavet Good Food to go's flotte logo.

Vi syntes det ville være synd at nedlægge butikslokalet og gik derfor i tænkeboks omkring, hvad den næste forretning skulle indeholde. Lokalerne var dog i så ringe stand, at en nedrivning med efterfølgende genopbygning var nødvendig. Huset er altså helt nyt, om end det udefra er tæt på identisk med den oprindelige bygning.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish