©  Foto:

DanCenter Hanherred/Blokhus/Løkken

DanCenter har gennem mange år udlejet sommerhuse ved skønne Jammerbugten. De har mere end 350 sommerhuse til leje i området, så du finder nemt et sommerhus, der passer perfekt til din ferie.

DanCenter Sommerhusudlejning Blokhus og Jammerbugten
DanCenter har gennem mange år udlejet sommerhuse ved skønne Jammerbugten. De har mere end 350 sommerhuse til leje i området, så du finder nemt et sommerhus, der passer perfekt til din ferie. Bestil direkte på deres hjemmeside eller kontakt dem på lokalkontoret i Blokhus pr. mail eller telefon.

Når du holder ferie i sommerhus ved Jammerbugten, er mulighederne for dejlige ferieopleveler mange. Tilbring en dag i Fårup Sommerland med hele familien, planlæg en tur i Blokhus Klitplantage hvor du finder hundeskov, cykel-, gå- og løberuter eller et besøg på den arbejdende Herregård Bratskov.

Af øvrige aktiviteter kan nævnes: Subtropisk badeland, fitness, wellness, golf, minigolf, maxigolf, fodboldgolf, ridecenter, tennis og fiskepark.

Stranden ved Blokhus er én af vestkystens allerfineste badestrande - honoreret med det blå flag år efter år. Strandene ved Saltum og Rødhus er klart også et besøg værd.

Kørselsvejledning til DanCenter lokalkontor i Blokhus:
Til gæster fra Grenå køres ad vej nummer 16 til Randers. Ved Randers tages motorvej E 45 i nordgående retning. Hold til højre for at komme på motorvej E39 og til venstre for at komme til afkørsel 10, Høvejen. Herefter følger I hovedvej 55 mod Løkken, til I kommer til rundkørsel, hvor I kører mod Blokhus af sidste vej. I rundkørslen i Hune drejes ned af 3. vej, herefter til højre ad Ilsigvej, hvor I finder DanCenters ServiceCenter på venstre side.

Til gæster fra syd: Fra grænsen følges vej E 45, over Kolding, Vejle og Skanderborg. Herfra følger I vej E45 i nordgående retning. Hold til højre for at komme på motorvej E39 og til venstre for at komme til afkørsel 10, Høvejen. Herfra følger I ovenstående vejbeskrivelse.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish