Gå til indhold
Surf i Thyborøn

Surf&Work Camp i Thyborøn

Foto: Destination Nordvestkysten

Få en uforglemmelig sommer ved Nordvestkysten! Prøv kræfter med et job i turismebranchen og med surfing, når du deltager på Surf&Work Camp. 

Periode:

15/7 – 5/8 2023.
Opstartsweekend: 15/7 - 16/7. Første arbejdsdag: 17/7. Sidste arbejdsdag: 4/8.

Hvad forventes af dig?

Du skal være fyldt 18 år, når campen finder sted. Under campen er du ansat ét sted og forpligter dig til at arbejde mindst 25 timer pr. uge, være mødestabil og arbejdsom i hele camp-perioden. Du får timeløn for arbejdet og betaler for at være med i camp-fællesskabet. På campen er der en koordinator, som hjælper gruppen af deltagere med at have nogle gode aktiviteter og fællesskab med hinanden. 
 

Hvad er inkluderet i prisen?


Kr. 1.307 pr. person pr. uge.

  • 2x2 timers instruktion i surf
  • Overnatningssted med bade- og køkkenfaciliteter samt fællesrum
  • Træning i værtskab og godt medarbejdermiljø
  • Campkoordinator, som hjælper med rammerne for campen og som er til rådighed for sparring mht. aktiviteter og andet
  • Rundvisning i byen

 

Hvordan søger jeg?

  • Læs beskrivelserne af de 4 surf-camps: Løkken, Thy (kommer snarest), Thyborøn, Thorsminde eller bike-campen i Slettestrand.
  • Udfyld ansøgningsskemaet som du finder på de enkelte camp-beskrivelser.
  • I ansøgningsskemaet har du mulighed for at angive din prioritering: Byen, arbejdsplads, jobtypen eller om det vigtigste er, at du kan bruge sommeren med de to venner, du har med hjemmefra.
  • Jo før du søger, jo bedre er mulighederne for, at du får dine prioriteringer opfyldt. 
  • Virksomhederne afholder løbende ansættelsessamtaler, da det er hos dem, du bliver ansat.

 

Mulighed for længere ansættelsesperiode

Flere af virksomhederne har behov for medarbejdere både før, under og efter campen.
Ansættelse udover camp-perioden aftales direkte mellem virksomhed og medarbejder - herunder også mulighed for overnatning. 

 

Surf&Work 2023, surf

Surf & Work 2023 - Thyborøn

WORK

I Thyborøn har du mulighed for at søge arbejde hos mange forskelligartede virksomheder. Her søger både spisesteder, attraktioner og overnatningssteder medarbejdere, som kan hjælpe dem i den travle sommersæson. Fælles for jobbene i Thyborøn er, at du skal være klar på at tage fat, hvor det er nødvendigt og have et smil på læben, når du servicerer de mange gæster og turister. Jobkategorierne spænder vidt mellem madlavning, servering, kundebetjening, salg, rengøring og livredning.

Du forpligter dig til at deltage i hele campens periode, dvs. møde op til opstartsweekenden og arbejde minimum 25 timer i ugen hos en af virksomhederne. Det er arbejdsgiveren, som står for at lave arbejdsplan for sine medarbejdere. Skulle du have brug for enkelte dage væk fra campen i perioden, skal du aftale det med camp-koordinator og arbejdsgiver. Alt efter hvilket job du søger, kan der være aften- og weekendvagter.

CAMP

Du indkvarteres på Fiskeriskolen, hvor du hygger dig med de andre campdeltagere. Du deler værelse med én anden campdeltager, og værelset har eget bad og toilet. Fiskeriskolen er vant til at huse mange, og her er gode lokaler til fælles aktiviteter og fx bordtennisbord. Stedet ligger i gåafstand til byens attraktioner og svømmehal.

Der tilknyttes en camp-koordinator til campen. Han/hun er kontaktperson for både campdeltagere og virksomheder, og han/hun har til opgave at arrangere sociale aktiviteter for deltagerne og sikre, at alle på campen har det godt.

 

Surf&Work 2023

SURF

I Thyborøn kommer du på surfeventyr sammen med Thyborøn Surfcenter. Surfcentret er byens vandsportscentrum og tilbyder sine gæster nybegynderkurser i surf og stand up paddle, samt taskekrabbedyk og leje af havkajakker. Under campen er det dog kun surf, der er inkluderet i prisen. De to indehavere af surfcentret Sigurd Carl og Jarl Asger kender Thyborøn og havet ud for byen særdeles godt. De er nemlig brødre – og sønner af forpagterne af ét af Thyborøns vartegn gennem mange år: Sneglehuset.

Et af de allerbedste surfsteder er lige ud for Sneglehuset, hvor Thyborøn Surfcenter holder til. Surfcentret giver både borgere i byen og turister i alle aldre mulighed for at boltre sig i bølgerne. Kanalen i Thyborøn har mindre bølger end det åbne hav, og dermed er det et godt sted for nybegyndere, der skal vænne sig til boardet. Ligegyldigt om du er ny eller øvet surfer, står Sigurd Carl og Jarl Asger klar til at tage imod dig og give dig et rigtigt surfeventyr. Som camp-deltager har du adgang til boards og våddragt inden kl. 10 om formiddagen og efter kl. 16 alle ugens dage. Derudover kan du snakke med Sigurd Carl og Jarl Asger om muligheder.

Campen giver dig mulighed for fællesskab omkring Thyborøn Surfcenter og surfbaren, som du finder i gåafstand fra centret. Surfstemningen er i top i baren, som er et mødested både for turister og lokale.  

 

Thyborøn er kendt for sine outdooroplevelser og safarier. Turister – og campdeltagere – kan købe sig adgang til fx sæl- eller delfinsafari, hvor de dygtige vejledere fra Jyllandsakvariet tager dem med på oplevelser på vandet – eller en vaskeægte Puch Maxi-tur med Hedevang Outdoor, som sørger for både rævehale og mælkekasse! Hver sæson byder på nye oplevelser i den lille havneby, som har outdoor- eller kulturhistoriske muligheder og attraktioner i lange baner. Hvor finder man et museum indhyllet i tusindvis af sneglehuse og konkylier – selvfølgelig i Thyborøn! På Sea War Museum Jutland får du fortællingen om verdens største søslag – og du kommer med på virtuel dykkerjagt under havets overflade. Ravhuset er proppet med rav fra gulv til loft, og Jyllandsakvariet lærer dig om de fisk, der lever i Vesterhavet lige ved Thyborøn.

Fiskeri ligger i Thyborøns DNA. Havnen er en stærk og dynamisk havn, som er en af Danmarks største fiskerihavne. Fiskeriet har været livsnerven i byen i mange år. Rødspætten har status om kongefisken her, men der fanges også mange andre typer af fisk. De mange spisesteder i byen har naturligvis fisk på menuen, for Thyborøn er lig med havne- og fiskeby, når de er allerbedst.

 

Havneknejpen Thyborøn

Se video om Thyborøn her

Foto: Destination Nordvestkysten

Kan du godt lide at vandre og vil du gerne se nærmere på den vestjyske natur lidt udenfor byen, kan du benytte dig af de to vandreruter (4 og 11 km), som går ud fra Thyborøn Naturrum. Du kan også tage toget – du kender det måske fra dansegulvet som VLTJ – til Lemvig, så du kan nyde Limfjordens milde natur dér. I Lemvig finder du også en lang række specialbutikker, hvis shoppetrangen melder sig.

Du må ikke snyde dig selv for en tur til Bovbjerg Klint, som ligger 30 syd for Thyborøn. Her er landskabet formet af istiden, og de imponerende skrænter gør oplevelsen her helt særlig. De modige kan prøve rappelling fra det hyggelige Bovbjerg Fyr, hvor du kan nyde en kop kaffe.
 

Se mere fra Thyborøn

Betina Sig Cens-Slot
Har du spørgsmål?

Forretningsudvikler

bss@visitnordvestkysten.dk

Mobil:+45 41911182

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish