Tranum lys og glas

Overnatning for den aktive gæst hos Tranum Lys og Glas Bed & Breakfast

Foto: Tranum lys og glas

Føl dig hjemme efter en aktiv dag på Kystsporet. Bliv modtaget af to retters aftensmad og en dejlig blød seng at sove i. Vågn op til en lækker morgenmad hvor du kan smøre din madpakke til dagens cykel- eller vandretur.

Tranum Lys og Glas B&B ligger mellem Tranum og Fosdalen, tæt på naturen, helt centralt for gode vandre- og cykeloplevelser. Overnat i det gæstfrie hjem med skøn have  og tilhørende fortryllende Eventyrsti, hvor du kan gå på opdagelse.

Tranum Lys og Glas B&B byder på hjemlig hygge og komfortabel overnatning i smukke og rolige omgivelser - men det gæsterne primært fremhæver er det gode værtskab.  Gæsterne bedømmer Tranum Lys & Glas B&B som et ‘enestående’ overnatningssted med en score på 9,5 ud af 10 på og fremhæver, at Jonna er en hjertelig værtinde, der gør alt for at hjælpe med stort og småt. 

Her tilbydes en god og personlig service - og ikke mindst en varieret morgenmad, som kan bestå af lækker grød med havens frugter, friskt hjemmebag eller skøn æggekage med stegt flæsk.

Har du selv en kreativ åre? Som en del af dit ophold hos Tranum Lys og Glas B&B, kan du deltage i kurser i glaskunst eller workshops i glas og keramik.

Tranum Lys og glas -stue
Tranum Lys og glas - gård

Besøg butikken

Besøg Jonna’s hyggelige univers i den tilhørende 250 kvm store butik, Tranum Lys og Glas. Her finder du stearinlys i alle regnbuens farver, glaskunst og keramik. Du kan også smage på en række lækkerier, der sælges i butikken. Prøv blandt andet øl, gin, og snaps fra egnen eller urtete, honning, karameller eller mjød.

Tranum Lys og glas

Foto:Tranum Lys og glas

Hos Jonna er der hjemlig hygge med ild i brændeovnen. Super skøn morgenmad med hjemmebagte boller. Vi havde vores cykler med, da der er mange super skønne cykelruter” – gæst, 2020, booking.com

Kontaktinfo

Jonna Skydt Andersen
Ejstrupvej 11, Tranum
9460 Brovst

Tlf. 9823 5244
Mobil: 21 56 33 05
tranumlysogglas@mail.dk

 

Oplev Kystsporet

Overnatning
ikon-overnatning-kystsporet
På tur ved Kystsporet
ikon-ta på tur
Highlights
Highlights-ikon-kystsporet
Mad & drikke
Ikon-mad og drikke-kystsporet
Cykelservice & udlejning
ikon-cykel-kystsporet
Kystsporet
Kystsporet-ikon

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish