Hotel Højgaarden

Overnat på Hotel Højgaarden

Foto: Hotel Højgaarden

Hotel Højgaarden indbyder med sin hyggelige atmosfære og beliggenhed til at tage en skøn overnatning på din vej på Kystsporet. Her er mulighed for at vaske og servicere din cykel og nyde de skønne omgivelser. Du kan tilkøbe lækkert aftensmad og få en madpakke med til turen næste dag.

Overnatning lige ved Kystsporet

Hotel Højgaarden er et fantastisk hub for vandrere og cyklister med hotellets stjernegode placering tæt på lokale loops. Hotellet er med fuld forplejning også det perfekte overnatningssted til en ven- eller venindetur eller en weekendtur, der byder på vandring for hele familien. Cyklister kan desuden få hjælp til grej eller til at rengøre sin cykel.

 

Værelse på Hotel Højgaarden
Værelse på Hotel Højgaarden

Få del i den afslappede atmosfære på det familieejede Hotel Højgaarden. Her er der plads til tosomhed med eller uden overnatning eller til hele familiens næste ferieophold.
Den Nordjyske natur er spektakulær på alle tider af året - om I trænger til at blive blæst igennem en efterårsdag ved Vesterhavet eller nyde en is i solen ved Svinkløv, er Hotel Højgaarden et besøg værd. 

Maden er hjemmelavet og fremstillet nænsomt - som ethvert godt håndværk, der aldrig er gået af mode. Kærligheden til de friske råvarer, er ejernes absolutte hjertebarn. Kvalitet og fornyelse er derfor helt centrale nøgleord, som Hotel Højgaarden sætter en stor ære i at arbejde ud fra. 

Du kan her nyde en stor morgenmadsbuffet med friskbagte boller, hjemmelavet rugbrød, lækkert pålæg, hjemmelavet syltetøj, røræg & bacon, spændende oste, pandekager og meget mere. 

Restaurant Hotel Højgaarden
Foto: Hotel Højgaarden

Få madpakken fra Hotel Højgaarden

Hos Hotel Højgaarden er maden hjemmelavet og fremstillet nænsomt - som ethvert godt håndværk, der aldrig er gået af mode. Kærligheden til de friske råvarer, er ejernes absolutte hjertebarn. Kvalitet og fornyelse er derfor helt centrale nøgleord, som Hotel Højgaarden sætter en stor ære i at arbejde ud fra. 

Du kan ringe på forhånd til Hotel Højgaarden og bestille en lækker frokost eller madpakke til at tage med videre på turen. 
 

Ejere Hotel Højgaarden
Hotel Højgaarden

Kontaktinfo

Hotel Højgaarden
Slettestrandvej 50
9690 Fjerritslev

Tlf: 9821 7036
info@hojgaarden.dk

Oplev Kystsporet

Overnatning
ikon-overnatning-kystsporet
På tur ved Kystsporet
ikon-ta på tur
Highlights
Highlights-ikon-kystsporet
Mad & drikke
Ikon-mad og drikke-kystsporet
Cykelservice & udlejning
ikon-cykel-kystsporet
Kystsporet
Kystsporet-ikon

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish