Par ved Svinkløv

Oplev den storslåede udsigt hos Svinkløv Camping

Foto: Destination Nordvestkysten

Lad din kystsporsoplevelse gå ud fra Svinkløv Camping. Svinkløv camping har garanti for storslåede naturoplevelser midt i Svinkløv plantage helt ud mod Vesterhavet. Bo i deres lækre nyistandsatte hytter og nyd aftenen med en god flaske vin fra pladsens eget udvalg.

Du kan blandt andet tage den smukke vandretur på Kystsporet, Hærvejen og Nordsøstien for igen at ende i din hytte.

Svinkløv Camping har alt, du har behov for, når du og familien vil have en hyggelig ferie. Hvad enten I vil på telttur, have en klassisk campingferie eller overnatte i en hyggelig campinghytte. Fem af hytterne hos Svinkløv Camping har eget toilet og bad og alle har eget køkken.

Uanset om du er til daseferie eller lange gåture i naturen, kan du her bo helt tæt på naturen. Som gæst på campingpladsen får I Vesterhavet som nabo.

Nyd solnedgangen fra Campingpladsens høje placering i landskabet tæt på Svinkløv Plantage eller gå en tur i nærliggende Kollerup Klitplantage med en række afmærkede ruter. Det er helt oplagt både på til fods eller på cykel. Der er også særlige mountainbikeruter i begge plantager, og terrænet skal nok styrke lårmusklerne!

Svinkløv Camping har mange unikke ting i den lille campingbutik. Har kan købes lækkert outdoor-tøj eller nyt kvalitetsgrej, til når der skal vandres med familien.

PRIS

Hytter (2. pers)

Forår: 02/04-26/6: 475,- kr (Man-tors), 575,- kr (Fre- søn)
Sommer 26/6-7/8: 625,- kr (Man-tors), 725,- kr (Fre- søn)
Sensommer 7/8-29/9: 475,- kr (Man-tors), 575,- kr (Fre- søn)

Slut rengøring er obligatorisk 275,-

Svinkløv camping
Svinkløv camping

Vino´O Clock

Hold jeres ferie her eller kom forbi til et godt glas vin på jeres rejse langs Kystsporet. Ejerne bag Svinkløv Camping er eksperter i vin og har en lækker campingbutik, hvor der serveres god is, kvalitets-vin, dagligvare og kaffe to go, samt en række andre lokale specialiteter - bl.a. Lokal honning og marmelade/småkager m.m.

Svinkløv camping hytte
Foto: Destination Nordvestkysten

Kontaktinfo

Svinkløv Camping
Svinkløvvej 541, 
9690 Fjerritslev

Tlf: 5020 2530  
info@svinkloevcamping.dk

Til daglig driver vi vinforretningen Vin & Vin på Vestre Allé i Aalborg, hvilket afspejles i det udvalg, du kan få i butikken på campingpladsen. Her kan I købe et bredt udvalg af vine, og forskelligt charcuteri som kan nyde fra vores terrasse” - Svinkløv Camping

Oplev Kystsporet

Overnatning
ikon-overnatning-kystsporet
Ta´på tur
ikon-ta på tur
Highlights
Highlights-ikon-kystsporet
Mad & drikke
Ikon-mad og drikke-kystsporet
Cykelservice & udlejning
ikon-cykel-kystsporet
Kystsporet
Kystsporet-ikon

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish