Svampe i kurv

Frokost i vildmarken med Mød Naturen

Foto: Mød Naturen

Kom med de lokale guider fra ”Mød Naturen” på sanketuren ‘Frokost i vildmarken’ i det vilde autentiske kystlandskab omkring Thorupstrand og Bulbjerg.

Efter sanketuren forberedes en lækker frokost baseret på lokale grøntsager og grillet fisk fra lokalområdet over bål, som nydes på den skønneste plet midt i naturen.

Sammen med Mød Naturen får du naturoplevelser i de mest magiske afkroge af Han Herreds storslåede landskab, hvor du blandt andet kan nyde den lækre bålmad, stilheden ved det brusende hav og få vist nogle af de bedste steder som kun lokale kender. 

Mød Naturen arrangerer ture året rundt, hvor du kan få viden om blandt andet sankning, biodiversitet, og om hvordan du tænder et bål. 
 

Mad over bål
Mennesker går i naturen

Kan det spises?

På ‘Frokost i vildmarken’ får du gode råd til, hvordan du kommer i gang med at finde spiselige planter i naturen. Med kyndig rådgivning laves der mad over bål med de spiselige fund fra dagen. Turen udbydes ligesom andre af Mød Naturens arrangementer til alle målgrupper fra børnehøjde til pensionister. Husk at hold øje med nye ture i løbet af året.
 

Bulbjerg
Foto: Destination Nordvestkysten

Bag Mød Naturen finder du Sofie Graarup, Anni Pedersen og Matilde Lykke. Vi har alle en baggrund som højskolelærere på Vester Thorup Højskole - her fandt vi både hinanden og vores fælles passion for at skabe naturoplevelser. - Vi elsker alle tre at formidle om naturrelaterede emner, men ud fra hver vores faglighed og interesser.

Kontaktinfo

Mød Naturen
kontakt@modnaturen.dk

Oplev Kystsporet

Overnatning
ikon-overnatning-kystsporet
På tur ved Kystsporet
ikon-ta på tur
Highlights
Highlights-ikon-kystsporet
Mad & drikke
Ikon-mad og drikke-kystsporet
Cykelservice & udlejning
ikon-cykel-kystsporet
Kystsporet
Kystsporet-ikon

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish