skulpturpark

Gruppetur i Blokhus

Foto: Destination Nordvestkysten

Blokhus har masser at byde på – også for større selskaber. Her har vi samlet en oversigt over vores 5-stjernede oplevelser, som hver eneste dag sætter en ære i at skabe unikke oplevelser for områdets gæster.

Femstjernede oplevelser i Blokhus

5-Stjernede oplevelser inviterer alle de oplevelseslystne på en skræddersyet heldagstur i Blokhus. Oplev fantastisk håndlavet papirkunst, luksuriøse hotel rammer, kæmpe sandskulpturer og meget mere! Vi står klar til at hjælpe dig med planlægningen af et uforglemmeligt dagsprogram.

 

Tryk her og lad Alexander hjælpe jer videre

Sømærket i blokhus

Foto:Destination Nordvestkysten

Naturen i Blokhus

Den brede hvide sandstrand, badehusene og de høje klitter i Blokhus er en helt unik oplevelse. Kør en tur ned på stranden, oplev lyset og stemningen sammen med et Vesterhavsdyp. Læg vejen forbi Gateway Blokhus, hvor der kan tilberedes bålmad eller nyd din egen medbragte picnickurv. 

Kalstrup Livsstilshus

Foto:Kalstrup Livsstilshus

Shopping i Blokhus

Når du er på besøg i Blokhus kan du med fordel også tage en velfortjent shoppetur i feriebyen. Besøg Kalstrup Livstilshus, som er et stort indendørs shoppingcenter i centrum af byen eller en af de mange øvrige butikker omkring torvet. Læg også vejen forbi Etly Klarborgs nisseunivers, Blokhus Lys (dryp selv), Laden og Kirkensgaard modebutikker, der er beliggende i Hune.  

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish