Blokhus klitter

Gruppetur i Blokhus

Foto: Destination Nordvestkysten

Blokhus har masser at byde på – også for større selskaber. Her har vi samlet en oversigt over vores 5-stjernede oplevelser, som hver eneste dag sætter en ære i at skabe unikke oplevelser for områdets gæster.

Femstjernede oplevelser i Blokhus

5-Stjernede oplevelser inviterer alle de oplevelseslystne på en skræddersyet heldagstur i Blokhus. Oplev fantastisk håndlavet papirkunst, luksuriøse hotel rammer, kæmpe sandskulpturer og meget mere! Vi står klar til at hjælpe dig med planlægningen af et uforglemmeligt dagsprogram.

 

Tryk her og lad Alexander hjælpe jer videre

Museum for Papirkunst

Oplev papiret folde sig ud i Nordens eneste Museum for Papirkunst, som udelukkende viser papirkunst, papirkunsthåndværk og papirdesign.

Strandhotellet Blokhus

Uformel luksus I 2017 åbnede Strandhotellet Blokhus med 36 hyggelige værelser og 2 suiter. Det eksklusive badehotel, som er tegnet af den nordjyske arkitekt Jørgen Ussing, er bygget i Blokhusstil med hvidpudsede mure og rødt tegltag. De 38 værelser har egen altan i træ, og omkring h...

Skulpturparken Blokhus

Lad Skulpturparken Blokhus tage Jer med på en eventyrlig rejse forbi nogle af de mest populære filmfigurer i sand og fiberbeton. Her venter Jer rigt dyreliv og imponerende planter i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus. Når sulten er stillet, kommer i også forbi en verden af leg og e...

Naturen i Blokhus

Den brede hvide sandstrand, badehusene og de høje klitter i Blokhus er en helt unik oplevelse. Kør en tur ned på stranden, oplev lyset og stemningen sammen med et Vesterhavsdyp. Læg vejen forbi Gateway Blokhus, hvor der kan tilberedes bålmad eller nyd din egen medbragte picnickurv. 

Shopping i Blokhus

Når du er på besøg i Blokhus kan du med fordel også tage en velfortjent shoppetur i feriebyen. Besøg Kalstrup Livstilshus, som er et stort indendørs shoppingcenter i centrum af byen eller en af de mange øvrige butikker omkring torvet. Læg også vejen forbi Etly Klarborgs nisseunivers, Blokhus Lys (dryp selv), Laden og Kirkensgaard modebutikker, der er beliggende i Hune.