Surfer Nordvestkysten

Surf & Work i Thorsminde

Foto: VisitNordvestkysten

Vil du opleve det autentiske fiskermiljø og Vesterhavet for fuld udblæsning, samtidig med at du tjener penge og møder nye mennesker? Så skal du deltage i Surf & Work i Thorsminde. Her er havet og fjorden kun en spytklat fra hinanden, så vandsporten er i fokus!

Virksomheder der søger medarbejdere

Fjand Badeby hytter
Fjand Badeby

Vært hos Fjand Badeby

Arbejdsopgaver inkluderer rengøring, værtskab, afvikling, samt assistance med madlavning og servering, som kræver alsidighed. Med en afslappet atmosfære, et familiært arbejdsmiljø med åben kommunikation og en indbydende atmosfære for både medarbejdere og gæster, skaber vi en positiv oplevelse med fællesskab i centrum. Så vi sikrer gæsterne en god og mindeværdig oplevelse af Badebyen.
Se mere på fjandbadeby.dk

Vi tilbyder ansættelse fra uge 27 - 32.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt: Jesper N. Jeppesen: info@fjandbadeby.dk // 53 83 93 00

Strandingsmuseum St. George
Strandingsmuseum St. George

Fronten hos Strandingsmuseet St. George

Med et arbejde hos Strandingsmuseet St. George i Thorsminde, står du for kundekontakt, så som salg af billetter og souvenirs m.m. Vi er et spændende museum, der ligger med udsigt over slusen og det vilde Vesterhav. 

Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Betina Nørfjand: Info@strandingsmuseet.dk // 21188005

Thorsminde Outdoor
Thorsminde Outdoor

Butiksassistent hos Thorsminde Outdoor

Thorsminde Outdoor er en butik, der primært sælger lystfiskegrej, delikatesse, outdoortøj til voksne og børn, og så servicerer vi vores erhvervsfiskere i byen. Du vil komme i et lille team med 2 ansatte. Vi tilbyder dig: masser af forskellige opgaver, ansvar med åbne og lukkevagter, en spændende arbejdsplads med uformel tone. Du er udadvendt og initiativrig af natur. Du har et blændende smil og har lysten til at være dagens bedste personlige møde. Du har ordenssans og kan arbejde selvstændigt. Du er fleksibel i forhold til vagtplanlægning. Engelsk og tysk tale vil være en fordel, men ikke krav.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Marie Meier Kjærgaard: indk.kontor@gmail.com // 20816614 

Min Købmand v. Vandkanten, Thorsminde
Min Købmand Thorsminde

Butikshjælper hos Min Købmand v. Vandkanten

Jobbet vil bestå af at ekspedere, fylde vare op, gøre rent, yde god kundeservice, smørre sandwich og meget mere. Vi er en købmand hvor det går stærkt og humøret er i top.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Birgitte Engelbrecht: 0502823@minkobmand.dk // 23723578

Cafe Havglimt Thorsminde
Cafe Havglimt

Cafémedarbejder i Café Havglimt

Kan du lide, at der er fart over feltet, gode kollegaer, der med et smil i øjet gør din arbejdsdag lidt sjovere, så skal du overveje et sommerferiejob hos Café Havglimt. Caféen er beliggende med verdens bedste udsigt til Vesterhavet og besøges årligt af mange glade turister og lokale. Vi sælger lækre grillretter og friske fiskeretter, samt et stort udvalg af is. Du vil som medarbejder hos os have berøring med stort set alle opgaver – kundebetjening, fremstilling af mad og den daglige rengøring.
Teamet består af en masse skønne unge mennesker, og Sanne og Vibeke som ejer stedet.
Da mange af vores gæster er tyske turister, vil det være en fordel, at du kan tysk eller engelsk, men ikke et krav. Tænker du, det er da lige mig med et sommerferiejob med fart og sjov, så tøv ikke med at sende din ansøgning – vi ser frem til at høre fra dig.
 

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Vibeke Krog Bro: Cafehavglimt@gmail.com // 60927647

Nørregaard Fisk og Røgeri Thorsminde
Nørregaard Fisk og Røgeri

Butiksassistent og køkkenmedhjælper hos Nørregaard Fisk og Røgeri

Nørgaard Fisk og Røgeri er en lille bitte skøn fiskebutik, hvor der sælges lækre ferske og røgede fisk samt hjemmelavede delikatesser. Butikken drives af 5 skønne faste kvinder og en god flok unge mennesker, som i en uhøjtideligt arbejdsmiljø selv skaber de bedste arbejdsdage.
Der er fart over feltet og opgaverne varierer fra betjening af kunder til køkkentjans til stegning af fiskefrikadeller, til servering af vores lækre delikatesser som kunderne nyder på vores lille terrasse.
Du har let til smil, sætter en ære i at give god service, og kan du tysk eller engelsk vil det være en fordel, men intet krav. Har du ingen kendskab til fisk? Bare rolig det skal vi nok lære dig.
Vi har den skønneste beliggenhed på byens fiskerihavn, og det skønne Vesterhav er vores nærmeste nabo. Så er du til fart over feltet, gode grin i løbet af arbejdsdagen og mangfoldighed i arbejdsopgaverne, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi ansætter i perioden uge 27 til 36

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Vibeke Krog Bro: norgaardfisk@gmail.com // 60927647

Praktisk information

Surf & Work foregår i følgende uger:

Thorsminde: 29, 30 og 31.

Thyborøn: 29, 30 og 31.

Vorupør: 28, 29 og 30.

Blokhus: 28, 29 og 30.

Løkken: 28, 29 og 30

Her vil der være en koordinator tilknyttet, og tilbud om aktiviteter.
Du forpligter dig altså på at deltage i Surf & Work i de 3 gældende uger.

Mange virksomheder vil dog også kunne ansætte dig udover disse uger. 
Læs mere i stillingsopslagene, eller spørg arbejdsgiveren.

Det koster ikke noget at være med til Surf & Work. Men som deltager betaler du selv for kost og logi, samt de aktiviteter du vil lave i fritiden, når du har fri fra arbejde. Snak med din kommende arbejdsgiver om dine overnatningsmuligheder og pris. Og så har vi sørget for surf og andre aktiviteter til særlig Surf & Work-pris.

Ingen er herre over naturen, så surferens lod er, at man kan surfe når bølgerne ruller. Alt efter hvor du tager på Surf & Work, er der forskellige surf-muligheder. Men vi lover, at der i hver by ALTID er en masse at lave – også når surfing ikke er en mulighed.

Hver virksomhed har forskellige arbejdstider, behov og løn. Nogle af virksomhederne vil også gerne ansætte dig i længere tid end Surf & Work-perioden.

De fleste virksomheder vil forvente, at du både kan tage aften- og weekendvagter.

Kontakt virksomhederne direkte for at få svar på spørgsmålet.

Udforsk de forskellige byer og deres jobmuligheder. Når du har fundet jobs, der vækker din interesse, så send en ansøgning direkte til virksomheden. Deres kontaktoplysninger er i jobopslagene.

I hver by peger vi på et overnatningssted, hvor det er billigt at bo, og hvor du kan bo med de andre "Surf & Workere". Kontakt din kommende arbejdsgiver for mere info om logi. 

I hver by har vi sørget for en koordinator, som samler jer, der deltager i Surf & Work. Det kan for eksempel være til et opstartsmøde, til en fyraftensdrink eller på stranden til en omgang beach volley. Det bliver en sommer med fællesskab og fede minder!

Alle byerne i Surf & Work har deres helt egne aktiviteter og begivenheder over sommeren.
Vi sørger for fede tilbud og rabatter særligt til jer Surf & Work'ere. Og så laver vi en lokal eventkalender til dig, så du har rig mulighed for at lære din by at kende og have det sjovt i Surf & Work-fællesskabet.

Hvis der er særlige kvalifikationskrav hos virksomhederne, vil de skrive det i deres jobopslag.

Langt de fleste virksomheder er dog vant til at lære nye medarbejdere op, så du bliver godt klædt på.
Derudover inviterer VisitNordvestkysten dig og dine kollegaer til et gæsteservicekursus i forbindelse med Surf & Work.
Så får du hands-on erfaring med at give god service og møde gæsterne, så de får en uforglemmelig oplevelse. 

Ja! Hvis du er interesseret i at deltage i Surf & Work, kan du skrive en mail til ems@visitnordvestkysten.dk

Ja! Hvis du allerede har fundet et job i den by, hvor der afholdes Surf & Work, kan du deltage ved at enten tilmelde dig med en mail til ems@visitnordvestkysten.dk eller ved at få din arbejdsgiver til at tilmelde dig. Hvis du også har brug for et sted at bo, kan din arbejdsgiver hjælpe dig med at booke overnatning. Hvis I har spørgsmål, kan I skrive til ems@visitnordvestkysten.dk

Man skal være 18 år eller over, for at være med i Surf & Work.

Ja du kan sagtens være med i Surf & Work som både helt ny og erfaren surfer. Hos det surfbureau vi samarbejder med i hver by, vil du blive tilbudt 2 opstartslektioner, hvor du lærer alt, der er vigtigt at vide. Og derefter kan du leje udstyr, så du kan komme i vandet med Surf & Work-fællesskabet, så tit du vil!

Emilie Schlie
Har du spørgsmål?

Projektkoordinator

ems@visitnordvestkysten.dk

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish