Surf Løkken

Surf & Work i Løkken

Foto: Destination Nordvestkysten

Oplev sommerparadiset i Løkken! Turister valfarter til byen, og du kan være med til at give dem en uforglemmelig ferie. Har du lyst til at møde nye mennesker, tjene penge og prøve kræfter med bølgerne i Vesterhavet med North Shore Surf? Så er Surf & Work i Løkken lige noget for dig!

Virksomheder der søger medarbejdere

Medarbejdere, Restaurant Løkken Badehotel
Restaurant Løkken Badehotel

Tjenere hos Restaurant Løkken Badehotel

Er du udadvendt, smilende og venlig? Erfaring er ikke nødvendigt. Du bliver oplært at vores kompetente personale. Vi vil gerne, hvis du har lyst og mulighed for at indgå i vagter før højsæsonen, f.eks. weekender, helligdage, så du er bedst muligt klædt på til den travle periode. Der er rig mulighed for vagter efter sommerhalvåret. Mange af vores tjenere har sabbatår eller passer studier ved siden af.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Michael Larsen: restaurantlb@live.dk // 98 99 22 00

Medarbejdertur, Restaurant Løkken Badehotel
Restaurant Løkken Badehotel

Køkkenhjælper hos Restaurant Løkken Badehotel

Har du en interesse for lækre råvarer og tilberedning af mad? Har du en lille kok gemt i dig, eller har ud bare lyst til at snuse til kokkefaget og få en fed indsigt i faget? Du vil indgå i et team med bl.a. dygtige kokke og kokkeelever. I køkkenet er der en frisk og rar stemning trods aldersforskelle. Du vil indgå i de daglige rutiner, klargøring af råvarer og tilberedning af forretter og desserter.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Michael Larsen: restaurantlb@live.dk // 98 99 22 00

Restaurant Løkken Badehotel
Restaurant Løkken Badehotel

Opvaskere til Restaurant Løkken Badehotel

Har du lyst til at være en vigtig brik i restauranten? Og gerne lidt være din egen herre? Så er det her muligvis et job for dig. Du arbejder i et åbent køkken, hvor du har kontakt med resten af køkkenpersonalet.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Michael Larsen: restaurantlb@live.dk // 98 99 22 00

Løkken Klit Camping
Løkken Klit Camping

Detail dirigent, Snack Artist og Entertainer for børn hos Løkken Klit Camping

Som Detail Dirigent er du ansvarlig for kasseekspedition indenfor en række forskellige områder, herunder dagligvarer, isbar, ølbar og bake-off. Du vil også være ansvarlig for vareopfyldning i butikken.
Som Snack Artist står du for håndtering af kasseekspedition i en grillbar med fokus på mad, drikkevarer og is. Dine opgaver inkluderer også tilberedning af mad til kunderne.
Som Entertainer vil du bidrage til at skabe mindeværdige oplevelser gennem vores børneunderholdningsprogram, som inkluderer aktiviteter som motion og boldspil, kreative projekter, brætspil, pool party og bål aktiviteter med snobrød og pandekager. Du vil også medvirke i vores 'God Nat Dans'.

For alle stillinger lægges der vægt på at sikre en fremragende gæsteoplevelse i samarbejde med vores dedikerede team. Vi værdsætter initiativ og ansvarstagen. Som ungarbejder hos os får du mulighed for at bo i telt eller campingvogn på pladsen.

Mulighed for at arbejde i uge 30 er en forudsætning, der er også mulighed for arbejde før og efter de nævnte uger.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Peter Larsen: info@loekkenklit.dk // 98991434

Rart Sted Løkken
Rart Sted

Tjener & køkkenmedarbejder hos Rart Sted, Løkken

Lille og populær restaurant med nordisk-asiatisk inspiration, fortrinsvis lokale og økologiske råvarer. Jobbet er en blanding af tjener- og køkkenarbejde. Åbent til frokost og middag alle dage med undtagelse af tirsdage. Du skal kunne lide kontakt med gæsterne og et arbejde med højt aktivitetsniveau. Du skal have erfaring. Løn efter overenskomst. Mulighed for arbejde i august også.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Stephen: kontakt@rartsted.dk // 60706364

Kalstrup Løkken
Kalstrup

Salgsassistent m.m. hos Kalstrup Livsstilshus Løkken

Livsstilsbutik med salg af kvinde og herretøj, samt specialiteter og interiør, samt Sommerbutik med mærket ELSK, og et outlet-telt. Vi søger hjælp i højsæson, mulighed for timer ud over de 3 uger hvis der selv skaffes ophold. Kundekontakt, salg, udpakning af varer, oprydning og opfyldning, samt alt forefaldende arbejde med rengøring og vedligehold af butikker, og outlet telt.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Sanne Nygaard: lokken@bykalstrup.dk // 5376 3373

OutNature
OutNature

Sommerinstruktør hos OutNature

OutNature søger en dygtig og selvstændig medarbejder, der vil stå for afvikling af vores aktiviteter såsom kajaksurf, bunkerskattejagt, rav safari mm, samt hjælpe til i vores outdoor-butik. Din hovedopgave er at være med til at give gode oplevelser til vores glade gæster, og så bliver du en del af vores team af passionerede friluftsmennesker. Ansættelse i uge 28, 29, 30 og 31.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen:
Kontakt Annelise Damsgaard: ald@vestevent.dk // 20607071

Mellma Løkken
Mellma Løkken

Køkkenmedhjælper og tjener hos Mellma

Bliv tjener eller køkkenmedhjælper på populær café i hjertet af Løkken. Her bliver du en del af et ungt og dynamisk team, hvor du enten vil håndtere servering og kundeservice eller hjælpe til i køkkenet. Oplev et pulserende arbejdsmiljø, hvor travlhed møder sjov. Vær med til at skabe en indbydende atmosfære for vores gæster og nyd den livlige sommerstemning. Vi ansætter også gerne i uge 31 og 32. 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at søge stillingen?
Kontakt Laura Hem: laura-hem@hotmail.dk // 42 16 91 98

1 Lounge - vin og gastropub
1 Lounge - vin og gastropub

Tjener til 1-Lounge

Er du frisk, udadvendt, smilende og venlig? Så er du personen vi gerne vil have med på holdet. I Løkkens nyeste gastropub kommer du til at skænke vin, øl og ryste cocktails samt servere lækker mad og snacks. Du indgår i et erfarent, frisk og ungt team. Vil du være med til give kunden en fantastisk oplevelse samt være med til at det bliver en dejlig dag på jobbet? Så kontakt os endelig. 

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Ole Madsen/Pia Laursen: info@1-lounge.dk // tlf. 42334335

1 Lounge - vin og gastropub
1 Lounge - vin og gastropub

Køkkenhjælper til 1-Lounge

Er du frisk, udadvendt, smilende og venlig? Så er du personen vi gerne vil have med på holdet. I Løkkens nyeste gastropub kommer du til at skænke vin, øl og ryste cocktails samt servere lækker mad og snacks. Du indgår i et erfarent, frisk og ungt team.
Vil du være med til give kunden en fantastisk oplevelse samt være med til at det bliver en dejlig dag på jobbet? Så kontakt os endelig. 

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Ole Madsen/Pia Laursen: info@1-lounge.dk // tlf. 42334335

Brinck Isenkram Blokhus
Brinck Isenkram

Butiksmedarbejder til Brinck Isenkram

Du skal være frisk, venlig, samt bevare overblikket i travle perioder. Arbejdstimer vil primært ligge på 10-15 timer pr. uge, hvor merarbejde vil kunne forekomme. Jobbet består af kassebetjening, kundeservice, varehåndtering, opfyldning og trimning af butik, rengøring og evt. dekoration. 
Vi forventer, at du er smilende, udadvendt, har humor, er en holdspiller, stabil og fleksibel. 
Du må meget gerne have en baggrund fra butik, men ikke et krav. 
Vi ansætter gerne helt frem til uge 34.

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Maja Vokstrup Bartholomæussen: brinckisenkramblokhus@gmail.com // 23274535

DKshoes Blokhus
DKshoes

Butiksassistent hos DKshoes

Butiksassistent der skal servicere kunder, trimme butikken, fylde nye varer op, køre gadestativer ud. Åbningstiderne er fra 10-18, og vi ansætter dig gerne til opstart før Surf & Work, og har også arbejde til dig efter. 

Har du spørgsmål, eller vil du søge stillingen?
Kontakt Daniel Holm: Brslev@dkshoes.dk // 21705302

Praktisk information

Surf & Work foregår i følgende uger:

Thorsminde: 29, 30 og 31.

Thyborøn: 29, 30 og 31.

Vorupør: 28, 29 og 30.

Blokhus: 28, 29 og 30.

Løkken: 28, 29 og 30

Her vil der være en koordinator tilknyttet, og tilbud om aktiviteter.
Du forpligter dig altså på at deltage i Surf & Work i de 3 gældende uger.

Mange virksomheder vil dog også kunne ansætte dig udover disse uger. 
Læs mere i stillingsopslagene, eller spørg arbejdsgiveren.

Udforsk de forskellige byer og deres jobmuligheder. Når du har fundet jobs, der vækker din interesse, så send en ansøgning direkte til virksomheden. Deres kontaktoplysninger er i jobopslagene.

Ingen er herre over naturen, så surferens lod er, at man kan surfe når bølgerne ruller. Alt efter hvor du tager på Surf & Work, er der forskellige surf-muligheder. Men vi lover, at der i hver by ALTID er en masse at lave – også når surfing ikke er en mulighed.

I hver by peger vi på et overnatningssted, hvor det er billigt at bo, og hvor du kan bo med de andre "Surf & Workere". Kontakt din kommende arbejdsgiver for mere info om logi. 

Det koster ikke noget at være med til Surf & Work. Men som deltager betaler du selv for kost og logi, samt de aktiviteter du vil lave i fritiden, når du har fri fra arbejde. Snak med din kommende arbejdsgiver om dine overnatningsmuligheder og pris. Og så har vi sørget for surf og andre aktiviteter til særlig Surf & Work-pris.

Hver virksomhed har forskellige arbejdstider, behov og løn. Nogle af virksomhederne vil også gerne ansætte dig i længere tid end Surf & Work-perioden.

De fleste virksomheder vil forvente, at du både kan tage aften- og weekendvagter.

Kontakt virksomhederne direkte for at få svar på spørgsmålet.

I hver by har vi sørget for en koordinator, som samler jer, der deltager i Surf & Work. Det kan for eksempel være til et opstartsmøde, til en fyraftensdrink eller på stranden til en omgang beach volley. Det bliver en sommer med fællesskab og fede minder!

Alle byerne i Surf & Work har deres helt egne aktiviteter og begivenheder over sommeren.
Vi sørger for fede tilbud og rabatter særligt til jer Surf & Work'ere. Og så laver vi en lokal eventkalender til dig, så du har rig mulighed for at lære din by at kende og have det sjovt i Surf & Work-fællesskabet.

Hvis der er særlige kvalifikationskrav hos virksomhederne, vil de skrive det i deres jobopslag.

Langt de fleste virksomheder er dog vant til at lære nye medarbejdere op, så du bliver godt klædt på.
Derudover inviterer VisitNordvestkysten dig og dine kollegaer til et gæsteservicekursus i forbindelse med Surf & Work.
Så får du hands-on erfaring med at give god service og møde gæsterne, så de får en uforglemmelig oplevelse. 

Ja! Hvis du er interesseret i at deltage i Surf & Work, kan du skrive en mail til ems@visitnordvestkysten.dk

Ja! Hvis du allerede har fundet et job i den by, hvor der afholdes Surf & Work, kan du deltage ved at enten tilmelde dig med en mail til ems@visitnordvestkysten.dk eller ved at få din arbejdsgiver til at tilmelde dig. Hvis du også har brug for et sted at bo, kan din arbejdsgiver hjælpe dig med at booke overnatning. Hvis I har spørgsmål, kan I skrive til ems@visitnordvestkysten.dk

Man skal være 18 år eller over, for at være med i Surf & Work.

Ja du kan sagtens være med i Surf & Work som både helt ny og erfaren surfer. Hos det surfbureau vi samarbejder med i hver by, vil du blive tilbudt 2 opstartslektioner, hvor du lærer alt, der er vigtigt at vide. Og derefter kan du leje udstyr, så du kan komme i vandet med Surf & Work-fællesskabet, så tit du vil!

Emilie Schlie
Har du spørgsmål?

Projektkoordinator

ems@visitnordvestkysten.dk

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish