Fiskekutter

Destination Nordvestkystens borgmestre

Foto: Destination Nordvestkysten

Hør hvad borgmestrene siger om turismen i deres kommuner og samarbejdet mellem turismeerhvervet og Destination Nordvestkysten

Hjørring Kommune - Søren Smalbro

"Der skal et bredt samarbejde til, hvis turismen fortsat skal udvikle sig og tiltrække turister", mener Hjørrings borgmester. Hvad det omfatter, kan du høre mere om i videoen.

Søren Smalbro
Foto: Destination Nordvestkysten

Jammerbugt kommune: Mogens Gade

"Jammerbugt er Nordjyllands største turistkommune, og den store interesse fra turister skal vi også udnytte fremadrettet – blandet andet i markedsføringen". Hør, hvad Jammerbugts borgmester mener, der skal til for at få succes med det.

Mogens Gade
Foto: Destination Nordvestkysten

Thisted kommune: Niels Jørgen Pedersen

"2021 gav en rekordsommer i Thisted Kommune, og nu er det vigtigt at sikre en fortsæt vækst til glæde for mange brancher." Hør mere i videoen, hvor borgmesteren kommer ind på, hvordan det kan spænde af.  

Niels Jørgen Pedersen
Foto: Destination Nordvestkysten

Lemvig kommune: Erik Flyvholm

Endnu flere gæster – trods Corona. Den udvikling skal fortætte, og den skal blandt andet styrkes gennem samarbejde på tværs. Lemvigs borgmester fortæller i videoen, hvordan det kan gå for sig.

Erik Flyvholm
Foto: Destination Nordvestkysten

Holstebro kommune: H. C. Østerby

H.C. Østerby er ikke i tvivl om, at det er en fordel at løfte turismen i fællesskab. Hør her, hvorfor han synes, det er en god ide for Holstebros kommunes turismeaktører at koble sig på Destination Nordvestkystens projekter.

H. C. Østerby
Foto: Destination Nordvestkysten

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish