VisitNordvestkysten

Luksusrideferie

Rideferie, turridning i smuk rå natur på islandske heste... og med lækker gastronomi!

Hver eneste sæson. Ja, hver eneste måned har noget specielt at byde på, når det gælder islandske heste, riderejser og gastronomi.

Selvfølgelig længes vi i de nordiske lande efter lysets komme og de lange lyse dage og nætter. Men sommerens lyksaligheder slutter jo ikke ved sommeren. Efterårets skattekammer af råvarer overvælder enhver med sans for det gode liv. Her er der kantareller, bær, og grøntsager af enhver art. Træerne skifter farve og naturen får en melankolsk klang, som kun efteråret kan skabe. Naturens blå time, om man vil.

Når det bliver koldt og frost, tyr vi til havet og fjorden og henter fisk og østers så store, så enhver gastronom vil se med æresfrygt på dem. Og endelig kommer foråret og de nye føl, nyt liv nye generationer, håb og drømme.

På denne måde bliver alle måneder en lille fest heroppe på Villa Rosa, som vi kalder vores gård. Om det er på den store terrasse med et køligt glas rosévin i hånden på en varm sommerdag, eller i vinstuen med masser af levende lys, efter at have været en tur i den udendørs jacuzzi.

Vi drømmer videre og rider ud, og byder velkommen til 2016.

På gensyn.

LUKSUSRIDEFERIE