Gå til indhold
©  Foto:

Is Kompagniet

Velkommen til en verden fyldt med is midt inde i Løkken. Her finder du et stort sortiment med smage og konsistens frisklavet hver dag.

Glæd dig til en smagsoplevelse fyldt med smag, kvalitet og gode råvarer. Hos Is Kompagniet laves isen på en gammel italiensk ismagertradition med 30 procent luft, hvilket gør isen mere cremet og fyldig. Lige som vi kender den ægte italienske gelato!

Fra dansk softice til italiensk gelato

Michael Lønstrup har serveret hjemmelavet, frisk gourmetis siden 2014. Hos Is Kompagniet er isen baseret på simple ingredienser fra lokalområdet, såsom mælken, som er leveret af Vrejlev Klosters egne malkekøer blot 20 minutter fra Løkken. Den uhomogeniseret mælk bidrager til isens cremehed og luftige konsistens, lige som den italienske is, gelato. Her får du også en ganske traditionel softice lavet på fløde leveret af det lokale mejeri, Ingstrup Mejeri. Denne fløde er 40% høj kvalitetsfløde og er uden tilsætningsstoffer. Når softicen er kommet i kræmmerhuset, skal der vælges krymmel, og her har Is Kompagniet udvalg som aldrig er set mage!

Sorbeter i alle regnbuens farver

Foruden mælkeisen, har du også mange sorbeter at vælge imellem. Is Kompagniet bestræber sig på altid på at skabe nye smagsvarianter og med økologiske frugter fra nærliggende gårde og grønthandlere. Derfor kan du aldrig helt regne med hvilke smage Is Kompagniet tilbyder på dagen. Nyd en cremet og fedtfattig sorbet af frisk frugt og vand med god samvittighed. Sorbeterne er også uden tilsætningsstoffer og er kun med ægte farver fra naturens side. Mælkeintolerante og veganere behøver ikke nødvendigvis at nøjes til tåls med sorbeten, da Is Kompagniet også laver laktosefri og plantebaseret is på soya- og havremælk, der har samme fyldige konsistens som mælkeis.

En hyggelig is-café

Foruden isdisken, kan du træde indenfor caféen og nyde isen. Skal det lige være noget andet end is, har Is Kompagniet også et udvalg af økologiske te, kaffe, flødeboller og andre søde delikatesser, der enten kan nydes på stedet eller tages med hjem til sommerhuset.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish