Bed & Breakfast ved Nordvestkysten

Foto: Hirtshals Turistbureau

Er du på kør-selv-ferie i Nordvestjylland, søger du en billig overnatningsmulighed eller måske bare et hyggeligt alternativ til de større hoteller, så kan du med fordel vælge at opholde dig på et Bed & Breakfast.

Hvor end på Nordvestkysten du befinder dig, er der med garanti altid ét B&B indenfor rækkevidde. Konceptet er enkelt, men variationen af stederne er stor. Du kan f.eks. bo i en lille lejlighed hævet over en hyggelig fiskekaj, bo i specialbyggede plexushytter eller i et anneks, tilknyttet en idyllisk landejendom, for blot at nævne nogle få.

Bed & breakfast

Find Bed & Breakfast

Foto: VisitJammerbugten

Når du bor på B&B møder du oftest dine værter, som kan fortælle dig en masse om livet på egnen, de lokale seværdigheder og give dig gode råd til, hvad du kan opleve i området.

Vælger du overnatning på et B&B kan du være privat i eget værelse, typisk også med eget bad, som du kender det fra f.eks. hotelovernatninger. Til gengæld vil du opleve en stor prisbesparelse her.

Har du eksempelvis planer om en budgetvenlig rundrejse ved Nordvestkysten, hvor du prioriterer at opleve destinationens skønne natur, spændende attraktioner m.v., er B&B værd at overveje.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish