busk

Inspirationsmateriale

Foto: FlyingOctober

Destination Nordvestkysten afholder løbende workshops, kurser og webinarer. Her på siden kan du finde inspirationsmateriale fra nogle af de arrangementer vi har afholdt.

Par i efteråret
Destination Nordvestkysten

Facebookgruppen hvor aktørerne mødes

Vi har oplevet en efterspørgsel i erhvervet efter kontakt med andre aktører, hvor man kan dele tips og ideer med hinanden. Derfor har vi facebookgruppen Gæsteservice i Destination Nordvestkysten, hvor turismeaktører fra Destination Nordvestkysten kan mødes. Her finder du også vores workshops og input om rekruttering, brug af digitale løsninger og produktivitetsoptimering.  

Lemvig
Destination Nordvestkysten

Prissætning – få styr på dine priser

Den rigtige pris kan være den hurtigste og mest effektive måde til at øge din virksomheds overskud. På dette webinar dykkes der bl.a. ned i grundlæggende prissætning, prispsykologi, magiske priser og dynamisk prissætning/yield management.

Tolne Camping - nøgle udlevering
Csaba Labancz

Pakkerejser og rejsegarantifonden:

Pakkerejser bliver stadig mere populære og det er der gode grunde til: for gæsterne er det let og overskueligt og for udbyderen giver det mulighed for at tage en større bid af værdikæden. 

Hvis du sælger pakkerejser skal du som udgangspunkt registreres og betale til Rejsegarantifonden. 
 

Par i Thorupstrand
FlyingOctober

En bedre oplevelse med mersalg og krydssalg

I denne guide kan du få inputs til hvordan du kan styrke dit mersalg og krydssalg. Guiden er opdelt i to niveauer – basis og avanceret og indeholder flere gode eksempler på virksomheder som har arbejdet med at styrke deres salg.

Glamping på Nystrup Camping
Jacob Gosch - GotFat Productions

Outdoor miniguide til overnatningssteder

Miniguiden indeholder 10 tips og tricks til mere og bedre forretning, hvis du som overnatningssted arbejder med outdoor-oplevelser.

Guiden kan findes her.
 

Strandhotellet i Blokhus
Destination Nordvestkysten

Betalingsløsninger for udenlandske turister:

Få konkrete tips til at optimere betalingsmuligheder for udenlandske og særligt tyske turister. Se guider til, hvordan man gennem brug af bookingsystemer kan sælge oplevelser på forhånd, og hvordan betaling kan modtages på stedet, når dine gæster besøger dig. 

Se præsentation eller webinaret. 
 

Hook & Cook i Blokhus
Destination Nordvestkysten

Spillet ”Skab oplevelser”

Her finder du spillet ”Skab oplevelser”, som giver redskaber til at udvikle oplevelser med udgangspunkt i gæsternes behov, motivation og efterspørgsel. Find spillet her. 

Hirtshals
Dansk Kyst- og Naturturisme

Videoguides

I Facebook-gruppen kan du udover sparring og inspiration fra andre turismevirksomheder også finde små videoguides til bl.a. Canva, Facebook, Instagram osv. 

 

Isskulptur i Løkken
Destination Nordvestkysten

Coronavenlige events og arrangementer

Dette inspirationskatalog samler et udpluk af de mange erfaringer og læringspunkter, som et bredt udsnit af arrangører af events og arrangementer har gjort sig, siden Corona-pandemien ramte landet. Forhåbentlig kan du bruge deres erfaringer, som inspiration til, hvilke overvejelser du kan gøre dig, hvis du vil lave et Coronavenligt event eller arrangement. 

Blokhus oppefra
Destination Nordvestkysten

Inspirationskatalog – Digital forretningsudvikling i turisme

Digitalisering og digital forretningsudvikling er vigtigere end nogen sinde. Den særlige Covid-19 situation har gjort det endnu tydeligere, at det er vigtigt at arbejde med digitale løsninger og værktøjer for at give gæster og kunder en god oplevelse før under og efter et ferieophold. 

Destination Nordvestkysten og Destination Vesterhavet har fået udarbejdet et Digitalt inspirationskatalog som kan bruges i forbindelse med digital forretningsudvikling.  Vi håber at kataloget kan give ideer og inspiration til at arbejde mere digitalt.
 

Tjener med drinks
VisitNordvestkysten

Markedsføring og mersalg til tilstedeværende kunder

Bliv klogere på, hvordan du kan optimere din markedsføring og dit salg til turister - både før og under deres ophold. Vi belyser på dette webinar fordelene ved tværgående samarbejder med andre aktører og synergien mellem fysiske og digitale salgskanaler. Og så kommer vi med konkrete tips til, hvordan du med lokalt målrettet annoncering på sociale medie kan fange dine kunder digitalt, mens de opholder sig i dit lokalområde. 

Digitalt vedligehold af kunderelationer

Vær med når vi sætter fokus på den gode relation til kunderne, og på hvordan den kan styrkes og plejes i digitalt regi. Vi kaster lys over de sociale medier og anmeldelsesplatformenes muligheder for at skabe dialog med gæsterne, og vi kommer med tips til, hvordan du kan bruge dit nyhedsbrev til at opbygge en loyal kundeskare. 

Fisker på havnen i hans efterårsferie
Thomas Høyrup Christensen

Fælles billeddatabase

Her kan du finde billeder og film fra Nordvestkysten. Materialet kan du bruge i forbindelse med kommunikation om og markedsføring af Nordvestkysten som turistdestination.

hanstholm fyr
Destination Nordvestkysten

Brandguide for Vestkysten

Læs mere om hvordan Vestkystbrandet er blevet til og find designmanual inkl. fonds og farver, samt fotostil.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish