Rapporter og kataloger - Reframe og mersalg

Foto: Destination Nordvestkysten

Her har vi samlet rapporter og kataloger fra reframe og mersalg-projektet.

Gæstebehov 2021
Destination Nordvestkysten

Gæstebehov 2021

Med baggrund i Covid-19 situationen som har påvirket turismen i sæson 2020 og 2021, er der udarbejdet en gæsteundersøgelse langs Vestkysten. Undersøgelsen omhandler gæsternes prioriteringer, forbrugsmønstre og tilfredshed på deres ferie. Analysen er gennemført blandt gæster på Vestkysten i juli og august måned 2021. Analysen viser interessante ændringer af gæsteefterspørgsel og forbrugsmønstre, og en overraskende stor tilfredshed.

Inspirationskatalog-corona events
Destination Nordvestkysten

Inspirationskatalog

Dette inspirationskatalog samler et udpluk af de mange erfaringer og læringspunkter, som et bredt udsnit af arrangører af events og arrangementer har gjort sig, siden Corona-pandemien ramte landet. Forhåbentlig kan du bruge deres erfaringer, som inspiration til, hvilke overvejelser du kan gøre dig, hvis du vil lave et Coronavenligt event eller arrangement.

Epinion-forside
Destination Nordvestkysten

Turistundersøgelse af særlige gæstebehov, gæsteefterspørgsel og forbrugsmønstre på Vestkysten 2020

Med den særlige Covid-19 situation der er indtruffet i 2020, har det været interessant at undersøge, hvordan det har påvirket turister og gæsters prioriteringer og forbrugsmønstre på deres ferie. Analysen er gennemført blandt gæster på Vestkysten i juli og august måned 2020. Analysen viser interessante ændringer af gæsteefterspørgsel og forbrugsmønstre. Se rapporten herunder.

Forside-inspirationskatalog
Destination Nordvestkysten

Inspirationskatalog – Digital forretningsudvikling i turismen

Digitalisering og digital forretningsudvikling er vigtigere end nogen sinde. Den særlige Covid-19 situation har gjort det endnu tydeligere, at det er vigtigt at arbejde med digitale løsninger og værktøjer for at give gæster og kunder en god oplevelse før under og efter et ferieophold. 

Destination Nordvestkysten og Destination Vesterhavet har fået udarbejdet et Digitalt inspirationskatalog som kan bruges i forbindelse med digital forretningsudvikling.  Vi håber at kataloget kan give ideer og inspiration til at arbejde mere digitalt. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish