©  Foto:

Thorsminde Camping - DK Camp

Thorsminde Camping er en hyggelig familiecampingplads med masser udendørs oplevelser for hele familien. Her er badeland, legepladsen med hoppepude, gåture til Vesterhavet, lystfiskeri i både hav og fjord. Benyt dig af muligheden for outdoor aktiviteter ved Nissum Fjord med kitesurfing Thosminde Camping udlejer kano, kajak og SUP-udstyr og tilbyder kursus i SUP - Stand up-paddlen.

Attraktioner i nærheden er blandt andet Vesterhavet, Strandingsmuseum St. George og Naturpark Nissum Fjord.

 

Thorsminde Camping er en hyggelig familiecampingplads. På Thorsminde Camping skal en dejlig ferie være fyldt med en masse positive oplevelser for hele familien. Børnene hopper og springer af glæde, når de er en tur i badelandet eller på legepladsen med hoppepude og mange andre aktiviteter for børn i alle aldre.

Forældrene nyder livet på campingpladsen, slapper af, går tur til Vesterhavet og tager fiskestangen med for at fange en fisk til aftensmaden. For de aktive går turen måske til fjorden med kiteskærmen. Nissum Fjord er det bedste sted i hele Europa, hvis man vil lære at kitesurfe.

På Thorsminde Camping kan man leje kano, kajak og SUP-udstyr. Vi tilbyder kursus i Stand up-paddle.

Hos Thorsminde Camping er din hund særdeles velkommen. Her er gode vaskefaciliteter og en ny agilitybane.

Attraktioner i nærheden er blandt andet VesterhavetStrandingsmuseum St. George og Naturpark Nissum Fjord.

På campingpladsens touchskærm kan du finde flere turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort mm. over Holstebro Kommune.

Se video fra Thorsminde.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish