©  Foto:

Safari blandt giganter - Verdens vildeste vindmøller

Verdens vildeste vindmøller finder du i Thy, og du får med garanti en kæmpe oplevelse med hjem fra Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild.

Med guiden på safari følger du med rundt i egen bil og får historien om giganterne over din bilradio. Du kan også tage på din helt egen safari på cykel eller til fods og opleve vingesuset fra verdens vildeste vindmøller – helt tæt på – med historien i dit headset fra vores sprit nye podcast serie. Vi kalder det Safari blandt giganter.

Gå ind på Green Team Thys hjemmeside og og find den tur, der passer dig bedst.

Du kommer til at opleve nogle af verdens største vindmøller og høre historien om de verdensrekorder, der er sat i testcentret. Fald nu ikke bagover, når du lægger nakken tilbage for at se helt op til møllens top, de kommer til at rejse sig op til 330 meter mod himlen.

Kør fra Østerild ud ad Gammel Aalborgvej (rute 569), hvor du hurtigt får øje på de store møller. Efter et par kilometer kører du forbi Testcentervej. Omkring 1 kilometer længere fremme finder du på venstre side skiltet, der viser vej til Besøgscenter Østerild.

Guiden starter rundvisningen ved legepladsen for enden af besøgscentret.

Hvis du vil tage turen og høre historien på egen hånd, kan du enten scanne QR-koden på Green-Team-Thys planche i besøgscentret eller du kan gå på vores hjemmeside og finde mere information om, hvordan du kommer på safari blandt giganter.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish