©  Foto:

Rønnes Hotel, Mødested

Tag væk fra stress og jag i hverdagen og afhold møde, kursus eller personale arrangement på Rønnes Hotel ved Slettestrand. På den måde kan I koble af og finde ro og fordybelse i netop jeres arrangement.

Vores fokus vil altid være jeres unikke formål, og vi ønsker derfor at sammensætte dagen præcis efter jeres ønsker og behov. Vi tilbyder stor fleksibilitet i alt fra indretning af lokalet til tilpasning til individuelt program.

Rønnes Hotels beliggenhed i det gamle fiskerleje Slettestrand ved Svinkløv er i gåafstand til det dejlige Vesterhav og fantastisk natur, hvor I kan få fornyet energien midt i naturskønne omgivelser med en go’ gang frisk luft.

Vi lægger stor vægt på de små detaljer og hyggeligt samvær med kolleger. Vi kan være behjælpelige med at arrangere aktiviteter eller udflugter med alt lige fra ginsmagning hos Nordisk Brænderi til guidede vandre- og/eller mountainbiketure.

Hotellet råder over 63 dobbeltværelser af forskellige typer, standardværelser, værelser med egen havedør og terrasse samt 5 suiter – alle med eget bad, toilet, tv og fri wi-fi.

Hotellets køkken er kendt for en høj standard, og forkæler med lækker gastronomi og forplejning under jeres arrangement. Vi bruger råvarer af høj kvalitet og sætter en ære i at fremtrylle lækre retter – både til frokost og til aften.

Vi er dedikerede og passionerede omkring vores arbejde, og vi gør vores bedste for at levere godt værtskab så I altid får en god oplevelse i professionelle rammer med en hjemlig atmosfære og hyggelige aftentimer i vores pejsestue.

Rønnes Hotel er klassificeret af HORESTA/Hotelstars Union med 3 stjerner. Vi er medlem af HORESTA og har således overenskomst med 3F.

Kontakt os gerne så vi kan lave et skræddersyet tilbud ud fra Jeres behov!

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish