
© Foto:
Restaurantaften i Kornets Hus
Når de lyse nætter er på deres højeste og kornet bølger grønt på marken, fejrer vi midsommeren i Kornets Hus med en ægte restaurantoplevelse. Kom og oplev stemningen, når vi pudser glas, skænker vin og serverer en udsøgt menu med inspiration fra sommerens overflødighedshorn af friske råvarer.
Aftenens menu:
Malttærte med glaskål, radiser, gulerod og flødeost
Vesterhavskylling med Kamut, sommergrønt fra Holmgaards grønt og sauce
Udvalg af danske oste
Skovmærke panna cotta med friske jordbær og sprød spelt
3 retter 350,-
4 retter 450,-
4 retter 450,-
Menuen er økologisk og lavet med stor kærlighed til råvarerne, håndværket og den gode smag.
Det hele foregår fredag den 20. juni 2025 fra kl. 17.30 og varer til kl. 21 eller indtil den sidste dessert er spist.
Vi glæder os til at byde jer velkomne i Restaurant Kornets Hus.