Gå til indhold
©  Foto:

Play-Time / Vesterhavets Fodboldgolf

Play-Time Eventcenter og Vesterhavets Fodboldgolf ligger tæt ved Ulfborg. 

Fodboldgolf er en sjov og hyggelig måde at være sammen på.

Spillet er enkelt og derfor kan alle være med, uanset evner med en fodbold i øvrigt.

Reglerne i fodboldgolf er næsten de samme som i golf og minigolf, bare med en fodbold og hurtigt fortalt, går spillet ud på at gennemspille de 18 baner, med indlagte forhindringer, i færrest mulige spark. En tur på banen tager ca. 1,5 time ved en gruppe på 4 personer.

 

Play -Time tilbyder desuden en masse andre sjove aktiviteter

Escape Room er for hele familien og meget lærerig. I får stillet spørgsmål at svare på – til gavn for klimaet. Alt i Escape Room er genbrug. Meget af materialerne er fundet på stranden og i naturen. Endda computer er genbrug. Desuden er der genbrugt køkkendøre, stalddør, malingrester og lys. Klimaet er virkelig på dagsordenen.

Alle gåderne, I skal gætte, drejer sig om klima og forurening. Det gælder om at træffe de rigtige beslutninger for at redde planeten. Gåderne findes på dansk, tysk og engelsk. Hvis du består, bliver du uddannet til Superhelt.

I kan også kaste jer ud i bubble soccer, lasergame, fodboldgolf, strømfodbold, pokemonkast, poolfootball, skydesimulator, skistafet og sumoløb. Se mere om de forskellige aktiviteter her.

 

Mad og drikke

I kan hygge jer på vores terrasse eller i vores klubhus hvor I kan spise jeres medbragte mad og imens kan de yngste hygge sig på legepladsen eller på bålpladsen. Vi har grill til fri afbenyttelse, blot I selv medbringer kul og optænding. I vores klubhus er der køkkenfaciliteter med kaffemaskiner og køleskabe – og handicapvenlige toiletfaciliteter.

Fodboldgolf er ideelt til for eksempel firmaarrangementer, polterabends, familieudflugter, fødselsdage, foreningsafslutninger, skolearrangementer, kurser, som ferieaktivitet eller teambuilding - eller bare til en helt almindelig dag hvor I trænger til at få frisk luft og til at få jer rørt oven på eftermiddagskaffen. Når green fee er betalt kan I spille hele dagen.

Hvis I er over 20 personer, er det en rigtig god idé at kontakte os, inden I kommer.

Hunde i snor er velkomne hos Play-Time.

Her kan du se en video fra Play-Time.