©  Foto:

Påskens Sk(æg)geste oplevelser i børnehøjde

Påskejagten går ind
Traditionen tro er der igen mulighed for at tage på påskeægsjagt, når der holdes påskefestival i Blokhus. Hele ugen kan man gå på jagt efter små pastelpåskeæg, der er gemt i både Blokhus, Hune, på stranden og ved Gatewaypladsen. Æggene, som er tilgængelige hele døgnet, er godt gemt, så man skal virkelig lede grundigt. Er man så heldig at finde et æg, kan det ombyttes til en lille sød præmie hos Ny Form i Blokhus. Men jagten stopper ikke her; lørdag den 30. marts kan familiens yngste nemlig tage på jagt efter vilde dyr på Blokhus Torv. Kan du mon finde dem alle? Hent en konkurrenceseddel i teltet og tag på safari i byjunglen. Der trækkes lod om et VILDT lækkert påskeæg blandt de rigtige besvarelser.

Blokhus har fået pip
I teltet på torvet kan du lørdag den 30. marts møde de små, nuttede påskekyllinger, som kun er få dage gamle. Hvis du er forsigtig, kan du endda få lov til at holde en af de bløde kyllinger, der bor under varmelamperne i deres lille indhegning. Dagen efter kan man deltage i det sjove anderæs; her er de søde kyllinger udskiftet med seje plastikænder. Køb en and og deltag i det sjove kapløb ned ad Blokhus Bæk. Måske er din and den hurtigste i andegården og kommer først over målstregen i det hæsblæsende anderæs. Der er naturligvis præmier til de hurtigste ænder, og alle får lov til at tage deres and med hjem

Lad kreativiteten blomstre
Hele to gange i løbet af påskeferien afholdes der påske-krea i teltet på Blokhus Torv. Her er det de søde frivillige fra Team Blokhus, der inviterer til et par hyggelige timer, hvor kreativiteten kan få frit løb. Som altid er der mulighed for at dekorere påskeæg, som kan tages med hjem til ophæng, men der er også mange andre kreative indslag på påskeprogrammet. Som noget nyt kan man lave påskekort ved hjælp af søde klistermærker, en aktivitet, hvor også de mindste kan være med, og det bedste er, at det slet ikke sviner. De populære sandbilleder er også tilbage, og der vil også være mulighed for at dekorere smukke sten med forårsmotiver. Så kig indenfor i teltet og lad fantasien og kreativiteten blomstre, når der afholdes påske-krea mandag den 25. og lørdag den 30. marts.
Mød også Dinah, en af Danmarks mest talentfulde ansigtsmalere, som søndag den 31. marts står klar til at omdanne fantasi til virkelighed inde i teltet. Sommerfugl, tiger eller Hulk – kun fantasien sætter grænser, når Dinah bringer dine ønsker til live med et penselstrøg.

Med et påskeprogram fyldt med søde, sjove og kreative indlæg bliver det med garanti ikke kedeligt at holde påskeferie i Blokhus -Ses vi mon?

Læs hele programmet her:

https://blokhus.dk/blokhus-paaskefestival/

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish