©  Foto:

Løkken Open 2024

Kom og oplev Løkken Open som tilskuer eller som golfspiller. Hvert år afholder Løkken Golfklub den store amatørturnering – Løkken Open.

Er du golfspiller og kunne du tænke dig at konkurrere i Løkken, kan du tilmelde dig til Løkken Open 2024, med en præmiesum på kr. 60.000.

Følg med fra tilskurerrækkerne

Kom med som tilskuer til Løkken Golfklubs største turnering - Løkken Open. Har du lidt eller meget berøringsflade med sporten, kan du se frem til at opleve Løkken Open på en af Danmarks flotteste golfbaner. Planlægger du et besøg på den betagende 18-hulsbaner på et senere tidspunkt, er dette en perfekt mulighed for at se andre golfspillere i aktion på banen. Nyd kolde forfriskninger inde i klubhuset. Har du golfudstyr med, kan selv prøve kræfter med den flotte bane eller nyde den lige så naturskønne Par 3-bane.

Tag på golfturnering ved Vestkysten!

Tag på golfturnering ved Vestkysten – tæt ved det hele. Løkken By, strand, molemiljø, gode spisesteder, dejligt handelsliv og god stemning. Løkken Open holdes over to dage, og der er mulighed for en prøverunde fredagen inden. På selve turneringsdagene serveres der frokost - samt morgenmad om søndagen. Der spilles i fire rækker. Tilmelder du dig inden d. 1. april, får du også en ekstra greenfee billet, som udleveres sammen med scorekortet.

Se mere information om pris og tidsplan for rækkerne på Golfbox.

Ønsker du at deltage i Løkken Open, skal du tilmelde dig på Golfbox senest d. 06. juni.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish