Gå til indhold
©  Foto:

Kulturhuset Blokhus

Kulturhuset Blokhus er et Oplevelsescenter, hvor der er højt til himlen og plads til hele familien. Kunst og Kultur er i fokus i Kulturhuset, som er centralt placeret mellem Blokhus Strand, Blokhus Klitplantage og hyggeligt byliv i Hune og Blokhus.

KULTURHUSETS CAFÉ
Kulturhuset Blokhus’ Restaurant og Café er et helt unikt spisested - ambitionen med spisestedet er at skabe synergi mellem mad og kunst – og at invitere indenfor til en oplevelse, der åbner for hele den historie og kunstudstilling, som Kulturhuset og Skulpturparken også rummer. Med god udsigt til Skulpturparken serveres mad af rene råvarer og af ren begejstring; bl.a. husets café-klassiker: ”Blokhus-tarteletten”, men også saftige burgere, stjerneskud, smørrebrød og lækre salater, børnemenuer og fristende desserter m.m. Der tilbydes også gode vine, friskristet kaffe og liflige drinks.

KULTURHUSETS FESTER OG SELSKABER
Der tilbydes flere forskellige typer af selskabslokaler i Kulturhuset Blokhus, som på hver deres måde er velegnede til et privat selskab eller firma arrangement. Den store sal: "Koncertsalen" kan fint rumme op til ca. 350 spisende gæster. "Klitstuen" er aktuel for op til ca. 70 spisende gæster. "Havestuen" kan nemt huse 25 gæster til en intim fødselsdag eller brunch, mens den populære "Vestkysten" er ideel til arrangementer for op til ca. 80 personer. Personalet har stor erfaring med planlægning, og giver Jer de bedste forudsætninger for at være en del af begivenheden.

KULTURHUSETS EVENTS
Udover de mange gæster i caféen, private fester og selskaber som afholdes i huset, er der også løbende events i form af bl.a. foredrag, workshops og koncerter.

KULTURHUSETS KUNSTBUTIK
Gæsterne mødes af en inspirerende kunstbutik, som det første, når de træder ind i Kulturhuset. I Kunstbutikken finder I altid et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, by hand og unikke gaveartikler, med særlig fokus på kvalitet og design.

KULTURHUSETS GÆSTER
Årligt træder over 125.000 gæster indover dørtærsklen. Her bydes gæster, selskaber, familier og den uformelle businessfrokost velkommen. I Kulturhuset Blokhus er der altid mulighed for at købe mad og drikke og nyde det i de smukke omgivelser inde eller ude, når vejret tillader det. Det er gratis at besøge Kulturhusets Kunstbutik, Restaurant og Café, mens der er en mindre entré til Skulpturparken Blokhus.

KULTURHUSETS OMGIVELSER
2022: Lad Kulturhuset Blokhus tage Jer med på en inspirerende kunstrejse - forbi tidsperioderne ”Fra Istid til Nutid” i imponerende sandskulpturer og til en verden af rigt dyreliv, imponerende planter og international kunst i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus. Når sulten er stillet i den hyggelige Restaurant og Café, kommer i også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Inden rejsen afsluttes, træder I ind i et inspirerende univers af kunst, keramik og unika.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish