Gå til indhold
©  Foto:

Krabbefestival i Lemvig - en del af Hook & Cook ved Nordvestkysten

Som en del af Hook & Cook finder du Krabbefestivallen i Lemvig, der i år er større end aldrig før.

Du kan opleve et mad- og kulturmekka ud over det sædvanlige når Lemvig havn omdannes til en gigantisk krabbefestival.

Fisk og krabber serveres i lange baner og kan nydes sammen med skøn musik med blandt andet Johnny fra Kandis, kolde øl og vin sammen med et hav af fede aktiviteter for både voksne, unge og børn.

Onkel Reje show

Når vi snakker om den ultimative lykkefølelse hos børn kan man faktisk koge det helt ned til 3 ting: hundehvalpe, slik og onkel Reje. Den første opgave er både hård og dyr til gængæld kan du kvit og frit komme og træne lattermusklerne når Onkel Reje besøger Krabbefestivalen. Hvad end du er barn eller indehaver af en barnlige sjæl vil du elske at lade dig rive med på alle onkels rejes røverhistorier.

Masterchef & Kokkeskole for børn
Vi gentager sidste års totaludsolgte succes og byder igen velkommen i vores masterchefskole midt på havnepromenaden i Lemvig. Det bliver lærerigt, lækkert og knald hamrende sjovt, for alle aldersgrupper.

Er du en af dem som elsker kunsten, at lave mad eller kender du en som virkelig godt kunne trænge til at lære det. Så har du nu mulighed for at komme/sende afsted på kokkeskolen i de store kokketelte som er stillet frem på Lemvig havn. På med forklædet og dyk ned i et madunivers i havets tegn hvor du kan lære at tilberede vesterhavssushi, muslinger eller nogle lækre krabber.

Der er masterchefskole for de voksne og en lærerig kokkeskole for børnene. 

Se hele programmet for Krabbefestivallen 

Krabbefestivallen er en del Hook & Cook på Nordvestkysten.