©  Foto:

Jespers Planteskole

Jespers Planteskole er en familieejet virksomhed, som er Midt- og Vestjyllands største planteskole med Danmarks største udvalg af planter.

Planteskolen er et fantastisk sted for alle have og blomster interesserede.

Her kan de udforske det kæmpe indendørs og udendørs område, hvor der findes et utal af planter - men også et kæmpe udvalg af haveartikler, alt tilhørende drivehuse og når der skal vand i haven. Faktisk siges det, at Jespers Planteskole har de billigste drivhuse!

Ikke nok med det:

Imen de voksne undersøger en verden af planter - og alt det der tilhører - kan børnene underholdes på den store lejeplads eller hygge sig med de mange dyr - bl.a. fisk, skilpadder, kaniner, geder og påfugle. I sommerperioden er der desuden sommerfugle!

Virksomheden blev etableret i 1988, og vokser stadig for fuld skrue:

I 2015 satte Jespers Planteskole fokus på deres webshop, så kunder i dag kan købe fantastiske planter hjemmefra, og endda få professionel rådgivning. 

Det er det ideele sted, når du har brug for nye planter - eller bare har lyst til at købe nye.

 

Familie af specialister
3 generationer har været igennem Jespers Planteskole, og har været med til at gøre den til det den er. Virksomhedens 75 ansatte er hver især specialister inden for deres område, så du altid kan få den bedste rådgivning og service.

I 2014 blev det yngste skud på stammen uddannet gartner og medejer, og man kan derfor se frem til mange flere års ekspertise i fremtiden. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish