©  Foto:

Hedevang Outdoor - grupper og busoperatører

Tag med Hedevang Outdoor på uforglemmelige guidede ture til natur- og kulturoplevelser i Nordvestjylland. Hvad med et Maxi roadtrip på Puck Maxi med rævehale og grøn mælkekasse? Det er max nostalgi, når vi giver den guld gas i Thyborøn og omegn! Vi tilbyder også klatring, rapelling, bueskydning og mountailbike. Er du til et mere roligt tempo, arrangerer vi også vandreture i for eksempel Husby Klitplantage og på Vinderup-Egnen.

Kontakt os for særlige teambuilding-kurser.   

Jens Hedevang Nielsen er naturvejleder og startede i 2015 Hedevang Outdoor.

Hedevang Outdoor i Nordvestjylland tilbyder guidede ture til natur- og kultur oplevelser.

NYHED! Gi' den fuld gas på et Maxi-roadtrip på Vestkysten med Puch Maxi, rævehale og mælkekasser. Det er max nostalgi "backstage Thyborøn". Book din billet her.

Du kan også tage med vandretur eller køre mountainbike. Bueskydning, klatring og rapelling er også populære events, som for eksempel teambuilding øvelser.  

Hedevang Outdoor er produktet af et liv levet, hvor træerne gror hen af jorden – der hvor hav og fjord mødes, og hvor der er åben hede og store skovområder.

Jens Hedevang Nielsen er naturvejleder og startede i 2015 Hedevang Outdoor, og han har arbejdet som naturvejleder gennem mange år. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish