Hajfodring i JyllandsAkvariet

Foto: Lemvig - Thyborøn Turistforening
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Kontakt

E-mail:info@jyllandsakvariet.dk

Telefon:9783 2808

Giv en hånd med til hajfodringen i JyllandsAkvariet 

I rørebassinerne kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Gå på opdagelse i børne-ubåden og tag på ravjagt på vores indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig gerne beholde.

Gå ikke glip af vores fødeklinik for hajer – se hajæg og de små babyhajer. Du kan følge deres vej i livet i akvarierne lige fra ”fødegang”, og ”dagpleje” til de svømmer videre ud i de store akvarier. 

 

Husk også at deltage i Rita Rokkes skattejagt! 
Med skattekortet i hånden kan du gå på opdagelse i akvariet efter skatten. Rokken Rita har været i Jyllandsakvariet i mange år, og nu er hun den eneste, der kender historien om krabbekortet. Besøg akvariet og få Ritas skattekort i receptionen. Med det i hånden kan du navigere rundt i akvariet og søge efter krabberne og deres skat.

Hver måned er der nye, flotte præmier på højkant i Rita's konkurrence. Du deltager ved at aflevere din udfyldte kupon i receptionen.


Tag med på flere naturture

Skovens BingoBanko: Kan du få fuld plade med alle skovens spændende og farverige finurligheder? Tag med på en helt særlig skovtur i Klosterheden, hvor vi skal udforske skoven. Ved start får hver deltager udleveret en bankoplade. Undervejs skal du holde øjnene godt åbne for at spotte bankopladens 9 emner. Læs mere om Skovens BingoBanko og book din billet her.

Sælsafari: Nyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når vi tager på sælsafari i vores formidlingsbåde med glasruder. Læs mere om Sælsafari og book din billet her.

Ravsafari: Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier – her får du gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs Vestkysten. Læs mere om Ravsafari og book din billet her.

Østersafari: Er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, nemlig Limfjordsøsters. Vær med når vi i østersæsonen "plukker" dem og sammen spiser dem både rå og tilberedt på grill. Læs mere om Østerssafari og book din tur her.

Seafood Safari: En superlækker gourmetoplevelse på en båd i en lille gruppe, som sejler ud på vandet udfor Nationalpark Thy for at røgte ruser eller tejner. Fangsten består oftest af lækre krabber og - afhængig af årstiden - limfjordshummere. På stranden tilbereder vi sammen en lækker seafoodmenu med indsamlede krydderurter og smagsprøver på lokale råvarer. Indholdet afhænger af årstiden og er dermed den absolut naturligste oplevelse, du kan få i det vestjyske. Læs mere om Seafoodsafari og book din billet her.

 

 

Adresse

Vesterhavsgade 16

7680 Thyborøn

Åbningstider

31 Aug 20 / 30 Nov 20

mandagfredag

12:00 - 14:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig