©  Foto:

Drone Race Løkken

 

En oplevelse for hele familien, så kom med! Der er sus, fedt beat og fedt udstyr, når Dronesport Danmark besøger Løkken. Drone Race Løkken finder sted på sportspladsen på Løkken Skole, hvor drone piloter samles til race i pinsen 2024. 

Drone Racing er en sportsgren i kæmpe vækst, hvor der kæmpes om at komme først igennem banen hurtigst med en drone. Egentlig meget som vi kender det fra motorsporten, blot med droner i stedet for.

”Selvom sporten endnu betragtes som en nichesport, ser vi et stort potentiale at fremvise sporten som en besøgsværdig aktivitet, både for lokale og turister. Det vil være en aktivitet, som i høj grad vil appellere til teenagere og voksne med særlig interesse i droneteknologi eller bare lidt fart og action. Men det er her al det sjove kommer, for når det er 1 ud af 100 oplevelser, går vi all in, så hele familien får en oplevelse, de vil huske.” – Amalie Andersen, bureauchef, Løkken Turistbureau.

Aktiviteter:

- Drone Race: Følg med når nogle af landets dygtigste og mest engagerede drone piloter kæmper om første pladsen. Oplev ræset på Løkken Skole, hvor  den specielle drone arena er bygget.

- Workshop: Prøve at flyve med en racer drone selv. Hør om hvordan man bygger en drone fra bunden.

- DJ: Hele lørdagen vil der være et godt beat, så der er ekstra god stemning under ræset.

- Sportskommentator: Sportskommentator Lars Bech besøger Drone Race Løkken. Lars Bech lover at skabe en ekstra dimension, når han holder     tilskuerne ajour med ræsets forløb!

- Street food: Besøg madboderne til droneræset, som sørger for at der et udvalg mad og drikkelse i løbet af dagene til fornuftige penge.

- Sjov for de små: Rudolfs Tivoli besøger Drone Race Løkken med hoppeborg og trampolin med elastik seler. Skolens store legeplads kan frit benyttes       hele dagen.

Droneræs (Drone Racing) er en sportsgren, hvor hver deltagere, kaldet en pilot, kontrollerer sin egen drone, som er udstyret med et kamera ved hjælp af VR-briller. Kameraet gør at piloten ser det, som dronen “ser” via brillerne. Herefter gælder det om at komme hurtigst gennem en bane. Droneræs minder egentlig meget om racerløb med biler og andre køretøjer. Forskellen her er bare, at det foregår i luften.

Banerne i droneræs er forskellige afhængige af, hvilken liga der deltages i. Til pinsen flyver Dronesport Danmark på Løkken Skole med gates (porte på dansk), som dronerne skal suse igennem.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish