©  Foto:

Bankbox Hostel Aabybro

Book et værelse hos Bankbox Hostel Aabybro, og bo tæt på DGI Husets faciliteter, tæt på lufthavnen, tæt på stranden og tæt på Aalborg. Vi
tilbyder værelser, hvor der er plads til op til 4 personer og 6 personer.

Bankbox Hostel Aabybro er et nybygget og moderne hostel, som emmer af komfort og god kvalitet. Hvert værelse er dekoreret med et naturmotiv, som viser naturperler i området. Disse motiver giver hvert værelse en hyggelig stemning, samt inspiration til, hvad der kan opleves i området.

Stedet henvender sig til alle gæster fra nær og fjern uanset besøgets formål. De byder alle velkommen uanset om du er på familievisit, på træningslejr eller på forretningsrejse. Alle ophold er inkl. rengøring og linnedpakke. 

Bankbox Hostel Aabybro har plads til 70 gæster fordelt på 4- eller 6-mands værelser. Hvert værelse har eget toilet og bad.

Med et ophold ved Hostel Bankbox Aabybro har du rig mulighed for at benytte DGI Huset, som ligger indenfor 150 meters afstand. Da hostellet er en del af DGI Huset, er det muligt, mod en mindre brugerbetaling, at booke en badmintonbane, benytte motionscenteret, svømmehallen eller vores nye CrossFit Bankbox.

Book dit værelse nemt, hurtigt og kontaktløs. På ankomstdagen vil du modtage en dørkode, og kan dermed ankomme, når det passer dig.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish