©  Foto:

Atelier Theilgaard

I udkanten af Løkken by har Tina Theilgaard atelier og udstilling. Her formidler hun med sin mangeårige erfaring sin fascination af kvinden og maler hende i mange livs-nuancer.

Kvinder, landskaber og humoristiske bademotiver. 

Tina maler sine motiver så de eksisterer og gøres nærværende med brug af forskellige materialer som blæk, kul, kaffe, farvekridt, bølgepap og akrylmaling.

De spændende og farverige abstrakte landskaber bliver malet med stort engagement og lyst. Hendes mangeårige erfaring indenfor billedkunsten viser sig i hendes overbevisende måde at opbygge motivet, farvekomposition og fortællerevnen på.

Man kan næsten ikke bo i Løkken uden også at male bademotiver. Nogle af Tinas er dog lidt anderledes, da de ofte er krydret med en skæv eller humoristisk tilgang. I Tinas vesterhavsmalerier reduceres fortolkningen af hverdagsbillederne til en mere simpel og enkel skildring. Der opstår en helt særlig stemning i hendes billeder og en skøn fornemmelse af stilhed og ro.

Kirsten-Marie Hedeland, Kunstanmelder ved Kunstavisen og TV Programvært på ”Kultur-Kanalen” skriver om Tina: ”Tinas billedsprog står meget stærkt og er udført på en besnærende måde. Hun giver os en personlig oplevelse og lægger op til en åben dialog, hvor motiverne taler til og med os og giver os mulighed for at hente vores egne følelser og indre stemninger frem og få forskellige sanseindtryk ud af mødet med hendes motivverden.”

Se mere på hjemmeside eller på Facebook

Udenfor åbningstid ring på tlf. 23 28 29 76, så åbner Tina gerne atelieret, hvis det er muligt.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish