Svinkløv Badehotel

Foto: Visit Nordvestkysten

Svinkløv Badehotel ligger i den yderste klitrække i bunden af Jammerbugten. Hotellet er oprindeligt fra 1925, men i september 2016 blev en altopslugende brand en del af hotellets historie. Nu er Svinkløv Badehotel genrejst i den fineste balance mellem nutid og datid.

Svinkløv Badehotel brændte

Det idylliske badehotel ved Vesterhavets vandkant har gennem 91 år været elsket af turister såvel som lokale. Her findes et sted med plads til fordybelse og ro. Svinkløv Badehotel blev ramt af en forfærdelig brand i 2016, som jævnede hotellet med jorden. Hotellet er genåbnet og du kan endelig nyde din eftermiddagskaffe, mens Svinkløv Badehotel samler det bedste fra datid og nutid. 

Gastronomi på Svinkløv Badehotel

Den gastronomiske dagsorden sættes af Kenneth Hansen, som er i toppen af dansk gastronomi. Maden på Svinkløv er inspireret af lokale råvarer, som danner rammen for menuen. De lokale fiskere, avlere og producenter er med til at sammensætte menuen ud fra sæsonens råvarer, som alle er økologiske. Hver dag serveres der frokost, kaffe og kage samt middag, hvor aftenmenuen skifter afhængig af årstiden. Svinkløv Badehotels restaurant er meget efterspurgt, så derfor anbefaler de at booke bord i forvejen.

Svinkløv badehotel

Foto:Destination Nordvestkysten

På Svinkløv findes den mest hyggelige atmosfære, som minder dig om en tur i et dejligt sommerhus. Når det særlige lys rammer de små ruder og skinner ind på de fine stuer, så samles alt og du mærker, hvorfor hotellet er noget for sig selv. Her kan du nyde stilheden og trække stikket fra hverdagen på et af de skønne værelser, som hver især er indrettet med deres særlige udtryk.   

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish