Par cykler

Forløb: Tjen penge på outdoorgæster

Foto: Destination Nordvestkysten

Dette forløb er eksklusivt for overnatningssteder ved Vestkysten, der vil tiltrække og tjene (flere) penge på vandre- og cykelturister.

Efterspørgslen efter oplevelser i naturen er boomet de seneste år – og tendensen ser ud til at fortsætte. Derfor inviterer Destination Nordvestkysten, i samarbejde med Destination Vesterhavet, Destination Vadehavskysten og Dansk Kyst- og Naturturisme overnatningssteder til at deltage i et forløb, der skal klæde dem på til at modtage – og tjene penge på outdoorgæsterne.

Igennem forløbet kommer vi bl.a. omkring følgende temaer:

 • Sådan tjener du penge på cykel- og vandregæster
 • Hvilke behov har cykel og vandregæster?
 • Hvad gør en forskel og differentierer dig i forhold til outdoor-gæsten?
 • Hvordan tjener du ekstra på mersalg?
 • Hvordan rammer du gæsterne med din marketing?
 • Hvor finder du de rigtige målgrupper?
 • Tiltrækning af turoperatører 

Forløbet består af to workshops, ét webinar og mulighed for individuel rådgivning efter behov. Slagets gang ledes af Kasper Møgelvang fra firmaet Orange Elevator.

Workshop 1: Outdoor – din mulighed for flere gæster og mersalg

På denne workshop kigger vi nærmere på målgruppen, og hvordan du som overnatningssted, kan tiltrække og tjene penge på outdoorgæster. Vælg mellem nedenstående tre datoer og placeringer for workshop 1:

 • 1. februar 2022 kl. 10-15 på Danhostel Esbjerg
 • 2. februar 2022 kl. 10-15 på Hotel Skjern
 • 3. februar 2022 kl. 10-15 på Rønnes Hotel i Slettestrand

Webinar: Turoperatør – en genvej til flere gæster

På webinaret får vi besøg af en turoperatør, der fortæller om, hvad de kigger efter hos samarbejdspartnere. Vi ser også på, hvordan du   som overnatningssted kan gøre dig interessant. Webinaret forløber online på følgende dato:

 • 3. marts fra kl. 10-11.30

Workshop 2: Outdoor – sådan når du de rigtige målgrupper med dine budskaber

På denne workshop sættes der fokus på at omsætte budskaber og nå de rigtige målgrupper på forskellige kanaler for at generere salg. Mulighed for sparring efterfølgende. Vælg mellem nedenstående tre datoer og placeringer for workshop 2:

 • 15. marts 2022 kl. 10-15 på Danhostel Esbjerg
 • 16. marts 2022 kl. 10-15 på Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing
 • 17. marts 2022 kl. 10-15 på Hotel Løkken Strand

 

Udover workshops og webinar, vil der være mulighed for individuel rådgivning, ligesom der vil blive produceret fælles billed- og videomateriale, som kan bruges i din markedsføring. Som deltager i forløbet vil du også få mulighed for at søge en pulje til forbedring af cykelservicefaciliteter.

Du tilmelder dig hele forløbet ved at sende en mail til:

Stine Dam Nielsen, Udviklingskonsulent hos Destination Nordvestkysten, på sdn@visitnordvestkysten.dk

Tilmeldingsfristen er den 17. januar 2022. Meddel gerne ved tilmelding på hvilke datoer og placeringer du forventer at deltage. I må gerne deltage flere fra samme virksomhed.

Det er gratis at deltage, men da workshoppen finansieres af Erhvervsfremmebestyrelsen skal vi alle udfylde samtykkeerklæring, tidsregistrering, Partnererklæring og De Minimis. Det lyder besværligt, men det er det ikke, vi har udfyldt papirerne på forhånd, så du bare skal kontrollere og underskrive dem.

 

Forløbet iværksættes i et samarbejde mellem Destination Nordvestkysten, Destination Vesterhavet, Destination Vadehavskysten og Dansk Kyst- og Naturturisme, som en del af projektet ’Vækst og værdiskabelse hos Vestkysten turismeerhverv’.

Stine Dam Nielsen
Vil du vide mere?

Data Analysis Manager (på barsel)

sdn@visitnordvestkysten.dk

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish