Badehuse i Løkken

Status på det hollandske marked

Foto: Mette Johnsen

Status fra det Hollandske marked fra VisitDenmark i Holland.

Langsom genåbning

Ligesom i Danmark er antallet af indlagte og døde faldende, og det ser umiddelbart ud til, at kurven er knækket. Indtil nu er 3916 døde af virussen og 34.134 konstateret smittede. (status 21. april)
På pressekonferencen blev enkelte tiltag løst lidt op mens andre blev forlænget. 
Basisskolerne (4-12 årige) åbnes efter majferien (11. maj). Det samme gælder for vuggestuer og børnehaver. De større elever undervises fortsat hjemmefra. Sportsklubber får lov at opstarte aktiviteterne for børn op til 18 år (under forudsætning af at de 12-18 årige holder 1,5 m afstand). Forbud mod store forsamlinger forlænges til 1. september, ligesom frisører og restauranter heller ikke får lov at åbne. Øvrige gældende tiltag (bliv hjemme, arbejd hjemme, gå ud alene, vask hænder osv.) forlænges til 20 maj. Næste pressekonference er d. 13 maj. Der kigges meget på de skandinaviske landes tilgang, hvilket betyder, at Danmark pt får en del positiv omtale i medierne for håndteringen af corona.


Oversigt organisk trafik og søgninger på ferie 

Den organiske søgning til vores homepage tog et dyk, da vi stoppede alle indsatser d. 13. marts. De to små peaks i april skyldes et nyhedsbrev og en facebookpost (3-4 april) og søgning i påskeweekenden. 
Organisk besøg til visitdenmark.nl
 
Søgningerne efter ferierelaterede søgeord i Google har også taget et dyk, men stabiliseres pt en lille smule igen. 

Google Holland

Foto:Destination Nordvestkysten

Vi sætter fortsat fokus på ”Visit Denmark from Home” og forbereder en eventuel opstart i kommunikationen når tiden bliver til det.

Status i rejseplaner 2020

TNS Nipo laver hvert forår en status på hollændernes rejseplaner. I den kommende udgave medtages spørgsmål, som skal afdække corona-krisens effekter på hollændernes rejselyst og adfærd i perioden januar til april. Rapporten udkommer ultimo april/primo maj og vi deler naturligvis vores viden med jer.

Læs mere om det hollandske marked her

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish