Gå til indhold
©  Foto:

Zjoos og POSH shoes

Zjoos og Posh shoes, Hjørring

Zjoos og POSH Shoes er to skønne skobutikker - de ligger side om side I Østergade 15. De supplere hinanden helt fantastisk og har tilsammen et stort og bredt udvalg af sko.

Zjoos har sko til hele familien, dame, herre, børnesko - mange forskellige mærker, zjoos har landsdækkende bytteservice og webside www.zjoos.dk

 Posh shoes er fyldt med alt hvad et kvindehjerte begærer af sko & skønne accessories.I begge butikker bestræber vi os altid på, at give en god service og ønsker at den enkelte kunde skal gå fra butikken, med en god følelse og en god oplevelse og ikke mindst med et smil på læben.

Vi fører mærker som: Billibi, Birkenstock, WONDERS, SKECHERS, Pavement, ANGULUS, Shoebiz, Gardenia, ERBS DANMARK, Converse, Clarks, Vagabond, Ca*shott & Tamaris.

Vi importerer også selv sko - primært fra Italien, men også Spanien og Portugal. Vi er selv afsted på internationale messer i Milano og Garda - disse sko har en høj modegrad samt en fantastisk kvalitet til en god pris. Vi har også sko til smarte mænd, her har vi mærker fra bla. Clarks, SKECHERS, Lloyd, Converse, Bjørn Borg, Nome, Birkenstock, G-star, Vagabond, Bullboxer samt adidas & Puma.