Gå til indhold
©  Foto:

XTREM Hirtshals - Rappelling fra Hirtshals Fyr

Tør du kaste dig ud over siden på Nordvestkystens høje fyrtårne? I påsken 2023 har du muligheden for at udfordre din far, bedste ven eller blot dig selv ved tage turen ned fra Hirtshals Fyr.

Mange har nydt den imponerende udsigt fra Hirtshals fyr, som tårner sig op.. Men, hvor mange kan sige, at de har rappellet ud fra det? Det har du en helt unik chancen for til 1 ud af 100 oplevelser ved Nordvestkysten denne påske.

Hirtshals Fyr er svimlende 35 meter højt og 57 meter over havet, og kan give sug i maven for selv den vildeste vovehals. Det er gratis at prøve og kræver kun, at du møder op og venter på din tur.

Tag udfordringen op og spring ud i en "Tour De Fyrtårnsrappelling" påskesøndag den 9. April i påskeferien!   

Oplevelsen lever selvfølgelig fuldt ud op til gældende sikkerhedsregler, og det er dygtige uddannede instruktører, der hjælper dig igennem. Du skal være min. 10 år for at kunne afprøve rappelling, men alle er velkommen til at komme og heppe.

I år har vi lavet et nummersystem for at ungå for lang ventetid, istedet for har vi sørget for nogle fede aktiviteter og nogle fristelser, som man kan købe, imens man venter på, det bliver ens tur. 

Arrangementet aflyses i tilfælde af for kraftig vind.   

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish