skip_to_main_content

Vinterbadefestival 4. juledag Nr. Vorupør

Nr. Vorupør danner 4. juledag rammen om julens store badeoplevelse med lys, stemning, mad, varme bade og en dukkert i Vesterhavet.

Nr. Vorupør danner 4. juledag, lørdag den 28. december 2021, rammen om julens store badeoplevelse med lys, stemning, mad, varme bade og en dukkert i Vesterhavet.

Hele byen er et vinterparadis for en dag.

PROGRAM:

Kl. 14:00: PLADSEN ÅBNER

Masser af hygge, levende musik, gløgg, forskellige snapse med urter fra Nationalpark Thy og boder, hvor der kan købes andet vådt og tørt, koldt og varmt.

 

Kl. 15:00: VI GÅR I VANDET

 

Kl. 18:00: FESTIVALEN SLUTTER

 

Adgang til området: Entré DKK 20,- sælges kun ved indgangen.

 

Badebillet: 200 kr. for voksne og 100 kr. for børn under 18 år.
Alle der bestiller inden den 15. december får en VØ-mulepose ved indtjekning.

 

Billetten indeholder for de badende: Adgang til havbadet, parkering tæt på badeområdet (så længe pladser haves og mod forevisning af badebillet), adgang til varmtvandsbassiner og isbade samt direkte adgang fra omklædning ned til havbadet.

De badende får fri kakao, gløgg, suppe og smag af forskellige kryddersnapse med urter fra Nationalpark Thy. Fri bar (øl, vin og "små skarpe") og selvfølgelig adgang til hele området. Der serveres dog ikke alkohol for unge under 18 år.

Tager man udfordringen med bad og is kan man på pladsen få et certifikat til stolt forevisning i al fremtid!

Vi opfordrer til, at man som klub melder sig hos vores konferencier, Kim Poulsen, så vi kan markere glæden ved, at man også i foreninger støtter op om arrangementet. Er der særlige kendetegn, noteres de, så genkendeligheden er endnu tydeligere.

VI GØR OPMÆKRSOM PÅ, AT MAN ER VELKOMMEN BÅDE MED OG UDEN BADETØJ!

 

Vi overholder selvfølgelig alle gældende coronarestriktioner.