Gå til indhold
©  Foto:

Vilgurd Familiecamp

Tag på bæredygtig familieferie på Vilgurd Familiecamp, som afholdes på Ingstrup Efterskole, 800 meter fra Grønhøj Strand. Her er fokus på kreativitet, samvær, aktivitet og leg. På campen er der også særligt fokus på måltiderne, som laves på lokale og økologiske råvarer.  

Vilgurd Familiecamp 2022 finder sted i hhv. uge 28, 29 og 30

Vilgurd Familiecamp er et nyt koncept for bæredygtig familieferie. Vi har blandet stemningen fra familiehøjskolen, maden fra badehotellet og friheden fra et sommerhus. 800 meter fra Grønhøj Strand kan store og små finde sig til rette i et af de 48 familieværelser - alle med eget bad og toilet. Familiecampen afvikles på Ingstrup Efterskole, og den fantastiske beliggenhed og de lækre faciliteter danner rammen om en bæredygtig familieferie i hjertet af det nordjyske ferieland.

Maden er vigtig på Vilgurd Familiecamp – vi gør os umage. Vi går efter at give autentiske nordjyske smagsoplevelser. Derfor tager vi også udgangspunkt i en masse lokale råvarer i sæson og supplerer de lokale varer med råvarer, der mindst har en økologisk andel på 90%.

Dagsprogrammet består af mange forskellige aktiviteter, familietid og Vilgurdtid. Vores aktivitetspiloter er klar til at skabe gode rammer og sætte sjove, kreative og vilde aktiviteter i gang i løbet af dagen.
Dagen kan starte med yoga og en badetur i Vesterhavet og slutte med et besøg i kreaværkstedet og måske et nordjysk mesterskab i 'jorden er giftig'. Der er aktiviteter for alle aldre.

Vilgurd Familiecamp råder over fitnessområde, beachvolleybaner, 16 m højt klatretårn, idrætshal, yogastudie, fodboldbane, streetbasket, løbebane - kort sagt, alt det der skal til for at skabe rammerne for en god familieferie i Nordjylland.