Gå til indhold
©  Foto:

Verdens største sandslot - Skulpturparken i Blokhus

På parkeringspladsen ved Skulpturparken Blokhus står verdens både højeste og største sandslot. Oplev det fantastiske kunstværk, som er skabt af en række af verdens allerbedste sandskulptører.

Ved Skulpturparken Blokhus står intet mindre end verdens største sandslot placeret. Det enorme sandslot har en diameter på 32 meter og en højde på 21 meter og 16 centimeter. Med denne højde går man efter en plads i den attraktive rekordbog, Guinness World of Record.

Sandslottet tager udgangspunkt i Blokhus, et tidligere fiskerleje, som den dag i dag er et charmerende, internationalt ferie paradis med gode restauranter, overnatningsmuligheder, gode attraktioner og fede aktiviteter. Hertil er sandslottet fuld af kærlighed, mens det overordnede tema for sandslottet er fine hvide sandstrande, hyggelige klitter, et fantastisk blåt hav – hvor man som gæst kan alt fra solbade til surfe, vandre og suse afsted på mountain bike samt opleve områdets skønne perler. Igennem hele sandslottet kan man se mænd der kravler op ad sandslottet for at bekæmpe corona-epidemien med vacciner. Og det er de nødt til. For de skal passe på Verdens bedste destination. Blokhus. Jammerbugten. Vestkysten. Nordjylland. Danmark – hele verden

På sandslottet vil du kunne se flere forskellige, lokale pejlemærker, heriblandt: Sømærket i Blokhus, surfere, Rubjerg Knude Fyr, fiskekuttere, badehuse.

Bag udformningen af det store sandslot står en række af verdens allerdygtigste sandskulptører. 

 

Der er fri adgang til sandslottet, som du kan opleve helt tæt på hver dag mellem 10-21.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish