Gå til indhold
©  Foto:

Sange ved havet i Slettestrand

De ni foreninger bag det populære sommertiltag »Sange ved havet« er klar til at byde borgere og besøgende fra nær og fjern velkommen til fællessang ved Havbådehuset i Slettestrand hver tirsdag i juli fra 20-21.

Hver tirsdag i juli klokken 20-21 er der lagt op til et afvekslende sangprogram, hvor Han Herred Sangbogen kommer flittigt i brug. Fire hold sangere og musikere står for tilrettelæggelsen af de enkelte sangaftener, og efterfølgende byder de lokale hoteller på kaffe og kage, som kan købes for en pris, hvor alle kan være med. Et andet hold af de frivillige bag »Sange ved havet« sørger for serveringen.

Ofte vil man opleve, at musikerne leverer hyggemusik i timen op til fællessangens begyndelse.

− Alle sangaftener foregår udendørs, og der tages naturligvis hensyn til de gældende coronaregler, fortæller Otto Kjær Larsen fra styregruppen. I tilfælde af dårligt vejr bliver arrangementet aflyst, da det ikke er en mulighed at være indendørs.

− Tag gerne en klapstol og et tæppe med, hvis de opstillede stole allerede er besat, når du kommer. Det er også en god idé at medbringe eget eksemplar af Han Herred Sangbogen, selv om vi også har et større antal til udlån.

Det er niende sæson, der hermed synges i gang, og med den stadigt voksende interesse for fællessang gennem coronatiden håber arrangørerne på et godt fremmøde hver gang. Det er ganske gratis at deltage.

Bag »Sange ved havet« står frivillige fra Udvikling Han Herred, Destination Slettestrand/Svinkløv-Thorup Strand, Han Herred Havbåde, Hjortdal Beboerforening, Hjortdal Menighedsråd, Kulturforeningen Tinghuset, Jammerbugt Kulturskole, Klim Kalkovn og Lokalhistorisk Samvirke for Han Herred.

Den øvrige del af året holder Kulturforeningen Tinghuset i Fjerritslev indendørs sangaftener en gang om måneden.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish