Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Støberiet på Holstebro Museer

Restaurant Støberiet ligger i det nye, flotte indgangsparti til det kulturhistoriske Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum.

Restaurant Støberiet  tilbyder klassiske retter som sandwich, salat, kaffe og kage. Alt tilberedt helt fra bunden. Nyd den lækre mad i de flotte omgivelser og den smukke udsigt til byen.

Man behøver ikke entrébillet for at besøge Restaurant Støberiet og den spændende butik i indgangspartiet.

​Restaurant Støberiet på Holstebro museer er en del af det nye, flotte indgangsparti til det kulturhistoriske Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum.

Vi er en restaurant, som laver mad med personlighed og passion. Vores filosofi er, at god mad begynder med kærlighed til råvarerne og fuldendes, når kokken brænder for sit fag og kan sit håndværk.

Restaurant Støberiet tilbyder frokostretter i form af lækkert smørrebrød i en gastronomisk nyfortolkning, lune retter og ikke mindst kan man nyde en kop kaffe og kage.

Her kan I nyde god mad og vin en afslappet atmosfære.

Man behøver ikke entrébillet for at besøge restauranten og den spændende butik, som også ligger i indgangspartiet til museerne. Indgangspartiet rummer desuden en foredragssal, der kan bruges til for eksempel konference, møder eller selskaber.

 

Museumskaffe og Museumsbrunch

Holstebro Museum, Holstebro Kunstmuseum og Museumscaféen arrangerer hver den første søndag i måneden "Museumskaffe" eller "Museumsbrunch". Her behandler man et tema, som ikke er det, museerne normalt beskæftiger sig med. Det kan for eksempelt være designhistorie, biologi eller Storålaks. På Holstebro Museums Facebook-side kan man se de aktuelle temaer for Museumskaffe og -brunch.

 

 

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish