©  Foto:

Restaurant Classique

En ny æra er begyndt på Nørre Vosborg, og man behøver ikke længere hedde H. C. Andersen for at få del heri.

Herregårdens herligheder, som engang var forbeholdt herskabet, deres gæster og de ansatte, står i dag til rådighed for alle, der vil opleve historiens vingesus.

Maden er baseret på kvalitetsråvarer tilsat fransk inspiration samt moderne og traditionel dansk kogekunst med mad lavet helt fra bunden.

For enden af alléen, til venstre efter Porttårnet og ind i den smukt restaurerede ladebygning. Her finder du den franske restaurantperle Classique – stedet, hvor klassisk kogekunst fra Frankrig møder de evigt skiftende herregårdsomgivelser på Nørre Vosborg. De franske dyder gennemsyrer hele restauranten fra det håndplukkede interiør til de smagfulde retter og vine på menukortet. Vi har kombineret klassikere fra det franske køkken, de bedste råvarer fra lokalområdet samt herregårdens 700 år gamle historie. Ud fra disse skaber vi helt unikke smags- og sanseoplevelser, som ikke før er set på Vestjyllands restaurantscene.

Se åbningstider her: https://nrvosborg.dk/restaurant/

Lever op til stramme miljøkrav
Hotel & Restaurant Nørre Vosborg er godkendt til turismens internationale miljømærke Green Key.
For at blive tildelt miljømærket Green Key kræver det, at virksomhederne lever op til en række strenge miljøkrav, der er blevet løbende opdateret, siden mærkeordningen blev lanceret herhjemme i 1992.
Kravene inkluderer blandt andet gennemgribende energibesparelser, affaldssortering og særlige miljøkrav til underleverandører samt udarbejdelse af en miljøpolitik og en løbende indsats for at forbedre hele miljøarbejdet.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish