©  Foto:

Råvaremarked i påsken på Strandhotel Klitrosen

Råvaremarked i påsken med lokale råvareproducenter.

Råvaremarkedet i påsken afholdes på Strandhotel Klitrosen i Slettestrand.

Nordisk Brænderi har lige haft 15-års fødselsdag, og destilleriet var således et af de første mikrodestillerier i Danmark. De stiller op med deres sjove bartrailer, hvor der er mulighed for at smage prisvindende rom, gin og snaps.

Johanne fra ÆLT, som er et lille nyopstartet udkantsbageri, som bager ærligt surdejsbrød på lokale råvarer fra Jammerbugten.

Allan fra Bugtens Bryghus, som bygger på gode danske traditioner for at brygge godt øl.

Lars Bo fra Gjøl Bigård sælger en bred vifte af smagsvarianter i honning, “Det søde krydderi”, samt pollen, propolis, honningvin, vokslys og frøposer til blomsterbede til de vilde insekter.

Anja fra DahlLuther i Tranum, som bager surdejsbrød i forskellige varianter, rugbrød og kager der ligeledes er lavet på surdej. Alt sammen bagt i eget microbageri.

Mød også Mad og Slagter fra Halvrimmen, som bl.a. har hjemmelavede pølser og spegepølser med.

Ny i vores område er Bakseriet, som laver de lækreste gourmet marmelade af overskuds frugt og grønt.

Teamet bag Chenillen, sælger brød, rugbrød og boller bagt med mæsk fra Bugtens Bryghus. Desuden lækre cookies som findes i flere varianter samt påskeboller.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish