skip_to_main_content

PixlArt ved Løkken Moleleje

Kom og oplev fascinerende, smuk og oplysende billedkunst i efterårsferien i Løkken.

PixlArt er en fotografisk forening, der arbejder for at udbrede forståelsen for det fotografiske udtryk og kommunikationsform. PixlArts vigtigste opgave som formidler er at gøre kunsten tilgængelig. Dette gør PixlArt blandt andet i deres PixlBOX, der er en ombygget biblioteksbus, som fungerer som en mobil udstillingsplatform. PixlArt bringer kunsten ud til borgerne. 

Der er altid gratis entré, men hvad kan du se i den mobile udstillingshal fra PixlArt? 

”Fisk” af Søren Skarby 

Har du nogensinde set stjernehimlen i hundestejlens blå, blå øjne? 
Du har nu muligheden for at se Fotograf Søren Skarby’s fantastiske udstilling om fisk og det liv der leves under vandoverfladen.  

Søren Skarby, er uddannet fotojournalist, og er passioneret lystfisker.  

I mange år har han drømt om at kombinere sin passion med sit virke.  

Hans interesse for natur og miljø har motiveret ham til at dokumentere overfor danskerne hvor smukke og eventyrlige fiskene i det danske farvand kan se ud – og vil med sin udstilling håbe på at inspirere danskerne til at passe på bestanden, ved at vise den store mangfoldighed der faktisk hersker her. 

Resultatet er blevet et meget detaljeret indblik i de fisk, som mange danskere kender, men aldrig har set så tæt på! 

 

Når du træder ind i udstillingen, træder du ind i et univers af farver og detaljer, som du næppe vil forbinde med de fisk der svømmer ved molen uden for døren.  

Men det er de danske fisk vi kender, som hundestejle, torsk og fjæsing, Søren Skarby med et utroligt lag af 120 billeder, vil vise os de smukke detaljer i. Det er blevet et meget detaljeret indblik i de fisk, som mange danskere kender, men aldrig har set så tæt på! 

 

Vi glæder os til at se dig på Molelejet i Løkken i efterårsferien.