Gå til indhold
©  Foto:

Paper art people udstilling

Papirskulpturer af menneskekroppen er omdrejningspunktet i Museum for Papirkunsts nye udstilling, Paper art People, som åbner den torsdag den 7. oktober.

De fire medvirkende internationalt anerkendte papirkunstnere arbejder med papirskulpturer af menneskekroppen på hver deres måde:

Vally Nomidou (GR) bygger sine skrøbelige og hudagtige overflader op i lag af papirmaterialer, som danner en nærværende og poetisk fortælling om menneskekroppen og dens erfaringer.
Will Kurtz (US) tapetserer og pap-machérer sine kæmpe skulpturer af lokale New York’ere ved brug af New York Times og skildrer vilkårene for de skæve eksistenser i den vestlige storby.
Warren King (US) bygger sine menneskefigurer i brunt pap og fortæller historier om forfædre, traditioner, migration og menneskelig visdom.
Felix Semper (US) vender papiret og bygger sine skulpturer af pop-idoler op i vandrette lag der skjules af skulpturens masse, men som er udtrækbare og overraskende.

Tilsammen viser udstillingen mangfoldigheden i kunstnernes brug af papirmediet og dets evne til at fortælle konkrete og almene historier om menneskelivet og kroppen, som gør dig nysgerrig og eftertænksom.